VIDEO

NAJBOLJA DRUGARICA (22) ČEKA DETE SA MOJIM OCEM (55) Čim je ušla u našu kuću, bilo mi je jasno!

Autor Tamara Veličković

Upoznala je prijateljicu sa ocem i otvorila vrata preokreta u svom životu.

Izvor: YouTube/Pepperoni Pizza

Kada je svoju najbolju drugaricu upoznala sa ocem, nije ni slutila da će uslediti gorki epilog priče. Amerikanka Džoni i 22-godišnja Džina bile su nerazdvojne. Godinama su zajedno izlazile, proslavljale rođendane, išle na putovanja, delile i dobro i loše. Džina je često znala da prespava kod Džoni, a sve je eskaliralo kada je Džoni odlučila da je upozna sa ocem.

Džoni je istakla da joj nikada nije palo na pamet da njen otac i njena najbolja drugarica mogu da budu u vezi. Džina ima 22 godine, a njen otac Dejvid 55. Kada je saznala da su u vezi, to nije bila najgora vest. Nije mogla da veruje da čekaju i dete, kao i da će Džoni dobiti polusestru ili polubrata.

"Pre nego što je Džina počela da se zabavlja sa mojim tatom, bile smo najbolje drugarice, bukvalno smo sve radile zajedno", rekla je Džoni u emisiji "Dr Phil". "Išle smo u barove, ona je dolazila kod mene, ja bih išla kod nje, zajedno smo išle na porodične događaje. Čak smo išle zajedno na putovanja. Otišle smo i zajedno na moj rođendan", objasnila je Džoni, dodajući da se za to vreme njena drugarica tajno viđala sa njenim ocem.

"Čim je došla kod mene, videla je da imamo novca, čim je ušla u kuću. Htela je obilazak kuće, davala komplimente i govorila kako je lepo. Često bi i kasnije nastavljala da priča o tome", rekla je Džoni koja je za njihovu vezu saznala od treće osobe. "Srce mi je potonulo u želudac. Pomislila sam da li se šale. Džina je osoba koja je gladna novca. Ušla je u ovu vezu da bi izgradila sebi život", zaključila je razočarana Džoni.

Devojka o vezi svog oca i svoje najbolje drugarice
Izvor: YouTube/Pepperoni Pizza

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)