Ljubav

"BIVŠI I JA SMO SE RAZVELI, ALI ŽIVIMO ZAJEDNO"! Ksenija je zanemela kad se SIN vratio iz škole i postavio joj pitanje

Autor Tamara Veličković

Ksenija Ričards otkriva kako su njen bivši suprug i ona normalno funkcionisali pod istim krovom, sve dok im sin nije postavio jedno pitanje.

Izvor: Shutterstock

Prošlo je dve godine otkako su se Ksenija Ričards i Džimi iz Londona razveli. Umesto da svako ode svojim putem, bivši bračni par je odlučio da nastavi život pod istim krovom. Na taj način štede, kažu oni. "Iznajmiti stan u Londonu je tako skupo. Imamo sina i da sam se iselila sa njim, jako bismo se namučili. Ljudi su šokirani što još uvek živimo zajedno, ali to nam odgovora", rekla je 42-godišnja Ksenija za "The Sun".

Ksenija je poreklom iz Rusije, a bivšeg supruga koji je iz Turske, upoznala je preko interneta. Prvi sastanak se dogodio u Londonu, tri meseca nakon aktivnog dopisivanja. "Oboje smo došli u Veliku Britaniju na kurs jezika i počeli smo da živimo zajedno odmah nakon prvog sastanka. Vrlo brzo smo kliknuli i započeli vezu. Mislim da smo zapravo samo pogrešili. Zaprosio me je u roku od godinu dana, a šest meseci kasnije smo se venčali", ispričala je Ksenija.

Deniz, Ksenijin i Džimijev sin, danas ima deset godina. "Naša veza je prestala tek pre dve godine. Uspeli smo mirno da živimo zajedno i tokom karantina, nismo imali drugog izbora. Ipak, čim je bilo gotovo, odlučili smo da prekinemo. Naravno, trebalo je malo vremena da se naviknvemo. Bili smo partneri, a trebalo je da postanemo prijatelji. Bio je čudan osećaj. Naučili smo da pomažemo jedno drugom oko sina, a ne da budemo smetnja. Pokušavamo što više da se klonimo jedno drugog, ali ipak delimo hranu i zajedno peremo veš", otkrila je Ksenija koja je već devet meseci u novoj vezi.

"Bilo je teško upoznati nekoga u našoj životnoj situaciji. Razumljivo da je nekim ljudima bilo pomalo čudno što znaju da je on u sobi pored. Našim novim partnerima ne smeta ova situacija. Veruju nam i bili su kod nas kako bi videli da živimo odvojene živote. Uvek sam bila otvorena prema drugima", objasnila je.

Ipak, situacija je zbunila njihovog sina, a Ksenija priznaje da su njen bivši suprug i ona zanemeli kad su dobili pitanje od njega. "On je u uzrastu kada deca pričaju o svemu i svačemu u školi i jednog dana je došao kući i pitao me da li smo njegov tata i ja u otvorenoj vezi. Rekla sam mu da smo mi cimeri", rekla je Ksenija, priznajući da Džimi i ona još uvek nisu zvanično razvedeni.

BONUS VIDEO: Idealne godine za brak

(MONDO/T.V.)