Ljubav

HAOS U KAFIĆU, UHVATILA MUŽA SA BIVŠOM! "Pao mi mrak na oči kad sam čula ZALJUBLJENU GOLUBICU, to joj nije trebalo"

Autor Tamara Veličković

Pročitajte ispovest žene koja je supruga i njegovu bivšu zatekla u kafiću!

Izvor: Tiktok/winterwitch_8

Kada je jednog dana zazvonio telefon, Maša je čula da u životu njenog supruga postoji jedna Marina. Nikada pre niije znala za nju. Suprug joj je rekao da je Marina prijateljica iz detinjstva, sa kojom se nije čuo godinama. Maša nije poverovala i odlučila je da testira lojalnost svog muža. Pročitajte njenu ispovest:

"Da budem iskrena, ne znam koliko je žena moj muž imao pre mene. O tome nikada nismo pričali, a nikada nisam bila ni sigurna želim li da znam. Imam 40, a moj muž je dve godine stariji od mene. Zar je uopšte bitno sa kim je sve bio? Čak sam i sigurna da me nikada nije prevario, a možda samo ne mogu ni da zamislim da bi to uradio. Vladimiru je nedavno umrla majka, neočekivano i iznenada.

Nedelju dana kasnije zazvonio je fiksni telefon. Da, mi smo dinosaurusi koji još nisu isključili ovaj uređaj. Podigla sam slušalicu. 'Dobro veče, htela bih da čujem Vladimira', rekla je mirnim tonom. 'Ko ga traži?', pitala sam. Nisam bila iznenađena, mog supruga su često zvali klijenti, takav mu je posao. 'Ne poznaješ me. I ne moraš da me poznaješ', rekla je. Nije mi se dopao odgovor. Insistirala sam da čujem sa kim razgovaram. 'Zovem se Marina. Da li ti to nešto znači?', rekla je. 'Ništa, ali volim da znam ko traži mog muža'. 'O Bože', čula sam težak uzdah. 'U redu, zvaću kasnije', rekla je.

Otišla sam do muža i pitala ko je Marina i šta hoće od njega. Pogledao me je zbunjeno i odmah mi je bilo jasno da neću dobiti odgovor. Intuicija je sve. Sledećeg dana telefon je ponovo zazvonio, ali ovoga puta se javio Vladimir. Gledala sam ga pažljivo. 'Ćao Marina, zar posle toliko godina?', rekao je i ćaskao pola sata. Nisam se mešala, ali kada se slatko oprostio od čuvene Marine, odmah sam započela razgovor.

'Sad ćeš ti meni da kažeš kako ne poznaješ nijednu Marinu?'. 'Ne drami, to mi je prijateljica iz detinjstva', rekao je mirno. 'Vau, toliko godina je nema, a sada se odjednom pojavila', uzvratila sam. 'Čula je za smrt moje majke od zajedničkog prijatelja, odlučila je da izjavi saučešće, dobila je naš fiksni broj i pozvala. To je sve'. Logično - rekli biste, ali ja nisam verovala u misterioznu 'prijateljicu iz detinjstva'. I pogodite? Muž mi je priznao da je Marina njegova bivša.

Sutradan mi je Vladimir rekao da hitno mora da ode po rezervne delove za auto, nakon čega je brzo izašao iz kuće. Odlučila sam da testiram njegovu lojalnost. Sramota me je i da priznam da sam ga pratila, ali morala sam da proverim da li moja intuicija greši. Nikada pre ne bih pomislila da ću biti špijun u četrdesetoj. U početku je sve izgledalo smešno, ali onda sam shvatila da moj trud nije bio uzaludan.

Suprug se dovezao do centra grada, parkirao auto i ušao u jedan kafić. To mesto je bilo prilično zamračeno, a prostor takav da sam mogla da uđem i iz hodnika vidim ceo lokal. Samo sam čekala da ugledam žensku osobu i videla sam je. Sedeli su za stolom i držali za ruke. Nisam mogla da izdržim, odmah sam prišla stolu.

'Šta radiš ovde?', pitala sam muža i sela pored njega. 'Pa, Marinu nisam video od malih nogu! Zašto se ne bismo videli i popričali o tome kako živimo danas?', rekao je. 'Lagao si me! Hoćeš li krenuti ili ne?', rekla sam vidno iznervirana. Taman je krenuo nešto da izgovori, a onda sam čula ovu zaljubljenu golubicu i naježila se kad sam čula kako mi se obratila: 'Mašenka, ne moraš da brineš. Nisam ja opasna za tebe, imaš ti druge rivalke'.

Poludela sam. Svašta sam rekla i izvukla Vladimira iz kafića. Sramota me je što sam se ponela kao histerična žena, ali znam da nije bez razloga. Kada sam suprugu rekla da samo zamisli obrnutu situaciju, da sam ja otišla sa bivšim i da nas je zatekao, shvatio je koliko nije u redu što je tako nešto uradio. Rešili smo problem, ali sada često sumnjam u njegovu vernost", ispričala je Maša za jedan ruski portal.

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)