Ljubav

CELOJ FAMILIJI POSLAO SLIKU SA POROĐAJA ŽENE! Supruga poludela kad je shvatila šta im je stiglo! (VIDEO)

Autor Tamara Veličković

Celoj familiji je poslao sliku sa porođaja žene, ali nije primetio jedan detalj.

Izvor: @4kids1mom0energy/tiktok

Snimak u kom jedna žena otkriva šta se desilo na porođaju zahvaljujući njenom suprugu, postao je viralan. Otkrila je kako je njen muž zbog uzbuđenja što je treći put postao tata, napravio veliku grešku. Nakon što su se svo troje uslikali u porodilištu odmah nakon porođaja, muž je poslao sliku celoj familiji. Nije ni primetio da se na njoj vidi bolnička haljina oko struka, ispod koje je njegova supruga gola.

"Mislila sam da se hvatate za glavu jer je on poslao fotku dok ste još raščupani nakon porođaja, ali ovo je puno bolje", napisala je jedna devojka, a druga je pokušala da je uteši rečima kako "sad barem zna da je deo porodice". "Ja bih poludela, posvađala bih se sa mužem", napisala je još jedna žena. Snimak je pregledan više od 715.000 puta.

Potom su i druge mame podelile iskustva sa porođaja. "Mene su hitno poslali na carski rez, a suprug je svima poslao sliku moje ćerke koju su u tom trenutku doslovno vadili iz mene. U pozadini mi se vide bubrezi", napisala je jedna mama, a druga je napisala da je njen muž dete slikao dok ga je dojila. Pogledajte snimak koji je objavila:

BONUS VIDEO: Kako muškarac brine o ženi posle porođaja

(MONDO/T.V.)