Ljubav

"NEKAD JE BILO LAKŠE, NE DAJ BOŽE DA SAM 15 GODINA MLAĐI"! Srbi priznali šta im BODE OČI kad upoznaju žene

Autor Tamara Veličković

Muškarci su primetili jednu stvar pri upoznavanju sa Srpkinjama, o kojoj se povela rasprava na mrežama.

Izvor: Shutterstock/PinkCoffee Studio

Da li je nekada zaista bilo mnogo lakše pronaći partnera ili nam se samo čini? Činjenica je da se mnogi žale kako je danas teško pronaći osobu za vezu na duže staze, a jedan muškarac je otkrio i zašto. On je na Reditu pitao ostale muškarce zašto žene u Srbiji imaju toliki gard pri upoznavanju. Njegovu objavu prenosimo u celosti:

"Evo, od tri dejta koja sam imao na Tinderu, dva su bila sa strankinjama, što mi već postaje čudno. Znači ove strankinje su otvorene za razgovor, nemaju gard, ne odgovore ti sa dve reči, ne odgovaraju ti sarkastično posle par rečenica, itd (za razliku od domaćih žena, naravno). Mislim, wtf? U stvari, hajde da se malo ogradim, možda su samo Novosađanke u pitanju, imao sam kvalitetne razgovore sa nekim ženama iz drugih gradova Srbije, ali nažalost, daljina je tu prepreka nečemu drugom osim razgovora", napisao je.

Izvor: Screenshot

Potom su usledili brojni komentari i ako je suditi po njima, većina misli isto. "Brate moj, nisu zainteresovane. Kad su zagrejane, trude se samo tako. Da ne grešim dušu, sa devojkama iz Beograda sam zapravo uvek imao konverzacije gde je komunikacija bila recipročna, bez obzira na smisao interakcije. Novosađanke su 'Bože me sakloni'. Ostatak je sporadičan, ne bih mogao da dam korektnu procenu", napisao je jedan muškarac.

Drugi korisnik je napisao da su žene takve kada im se udvaraju "neinteligentni muškarci", dok treći smatra da je mentalitet drugačiji. "Sećam se kad sam upoznao neke prelepe Šveđanke na Exit-usa ortakom. Devojke su bile skroz opuštene, bez ikakvog tripa, dok kod nas pojedine devojke glume neko ludilo".

"Dobro su se opekle iz prethodnog iskustva. Bolje rečeno, ti ih ne zanimaš, nisi im dovoljno lepuškast niti zanimljiv za dalju konverzaciju. Strankinjama možda više dođeš egzotičan jer si stranac", napisao je još jedan korisnik Redita. "Ne znam brate, ne bi mi bilo svejedno da sam jedno 15 godina mlađi u potrazi sa partnerom. Nekad je zaista bilo mnogo lakše", "Iz istog razloga zbog kog muškarci imaju očajničku želju za 'upoznavanjem'. Mora postojati balans", "Neće da kvare imidž sa bilo kim", pisali su. Da li se slažete da Srpkinje imaju gard pri upoznavanju?

BONUS VIDEO: Zašto Srpkinje vole Crnogorce?

(MONDO/T.V.)