Ljubav

HRVATICA SA TINDERA GA OPELJEŠILA DOK JE REKAO KEKS! "Nije mi se dopala uživo i ja BUDALA pristanem na nešto drugo"

Autor Tamara Veličković

Lucijano (33) iz Malog Lošinja otkriva kako ga je jedna Hrvatica prevarila preko Tindera!

Izvor: Tero Vesalainen/Shutterstock

Da pronalazak srodne duše preko aplikacije za upoznavanje može da se desi samo u filmovima, smatra i 33-godišnji Lucijano iz Malog Lošinja. On je za Net.hr otkrio da nema pozitivno iskustvo, a sve se desilo kada je portal objavio da se Hrvatice žale kako im muškarci više ne prilaze. Odlučio je da ispriča svoju priču i otkrije kako ga je jedna Riječanka prevarila.

"Devojke i žene se žale da muškarci žele samo se** za jednu noć i sada ispada da smo svi takvi idioti, ali ja ću to lepo demantovati jer se ne slažem sa tim. Ipak sam dosta toga prošao u životu i znam šta žene rade. Uverio sam se na svom primeru, ali i na drugima, da vi žene, tražite avanture i loše momke koji su frajeri - visoki, nabildovani, puni para i sa dobrim kolima. I onda se žalite da vas oni iskoristite na jednu noć, ali to je tako jer vi to želite i onda ne vidite drugu sliku nego tu stranu koja nije dobra, a vama je u tom trenutku bila super. Smetaju vam muškarci koji su dobri, koji vas poštuju i cene, koji su uz vas, koji vam ugađaju i koji vas vole. Dobro se zapitajte zašto je to tako", rekao je.

Zatim je dodao da ne želi nikoga da uvredi i povredi. "Ja sam to doživeo, pa pričam iz svog iskustva. Nikada neću tražiti devojku na jednu noć jer je to samo privremeni užitak koji prođe kao da se nije ni dogodio. Mene to iskreno ne zanima. Dobra sam osoba, iskren sam, poštujem žene i znam da pružim ono što im treba, uvek sam za kompromis i dogovor", rekao je Lucijano i dodao:

"Uvek me je bilo sramota da priđem nekoj devojci i kažem joj da mi se sviđa. Kako sada više radim sa ljudima, otpustio sam tu kočnicu, pa sada prilazim ženama i govorim im nešto lepo. Tako krene upoznavanje. Što se tiče tih aplikacija kao što su Badu, Tinder i ostale, uverio sam se da su neki ljudi pronašli srodnu dušu i venčali se, ali ja nemam dobra iskustva", priznao je.

Riječanka ga prevarila za pare

"Upoznao sam neku devojku iz Rijeke preko Tindera i nakon nekog vremena dopisivanja, našli smo se u Rijeci. Kako sam tada išao u Zagreb, odlučio sam da se upoznam sa tom osobom, ali bolje da je nisam upoznao. Kada smo se videli uživo, nije bilo baš tako lepo niti prijatno jer imamo različite stavove o životu i jednostavno mi se nije sviđala. Pričala je kako je išla pogrešnim putem i onda je shvatila da treba da ide boljim. Nismo imali baš zajedničkih tema", ispričao je Lucijano i otkrio da je odlučio da ode sa dejta.

"Pili smo kafu i pričali, a u jednom trenutku mi više nije bilo prijatno, pa sam joj rekao da moram da idem i onda me je zamolila da joj budem garant za mobilni i tu neku tarifu. Rekla je da će ona plaćati, ali da joj ja pomognem i budala, pomogao sam joj i potpisao. Na kraju sam zažalio jer nije plaćala te račune i dolazile su mi opomene da ja to treba da platim. Zatim sam je zvao, ali nije se javljala par dana. Poludeo sam i zapretio da ću je tužiti i da ću ići u policiju kako bih je prijavio", otkrio je.

"Par dana kasnije, ipak je platila račune i raskinula ugovor. Neke devojke na aplikacijama za upoznavanje ne traže ljubav, nego traže da im uplatiš pare kako bi ti poslale gole fotke, snimak odnosa i ostalih neprimerenih sadržaja. Meni su tražile da im uplatim, a jedna žena mi je rekla da joj uplatim malo veću cifru da ona može da dođe kod mene. Tako da, razočarao sam se u te aplikacije", zaključio je Lucijano.

BONUS VIDEO: Tinder prevara

(Net.hr/MONDO/T.V.)