Ljubav

NA METI SAM OSUDA ZBOG GORKE ISTINE O DEČKU! Odmah mi je bilo čudno što je odnos trajao MNOGO DUŽE nego inače

Autor Tamara Veličković

Primetila je da intimni odnos traje duže nego inače i saznala istinu zbog koje je sada svi osuđuju.

Izvor: Instagram/pernilletorhov/Printscreen

Nakon što je otkrila svoju ljubavnu priču, studentkinja Pernil Torhov se suočila sa brojnim osudama. Sve je počelo kada se njen dečko vratio sa putovanja. Penril kaže da se osećala čudno, da je unutrašnji osećaj nikada nije prevario, ali i da je toliko bila zaljubljena u svog dečka, da nije ni želela da pokreće bilo kakvu temu.

Bila je u vezi četiri meseca kada je njen dečko otputovao sa prijateljima u Norvešku. Kada se vratio, Penril je primetila da intimni donos traje mnogo duže nego inače. "Odmah sam znala da nešto ne štima", rekla je i posle nedelju dana saznala da je prevarena. Ona je na TikTok-u otkrila da joj dečko priznao sve.

"Osećam se prilično loše i razočaran sam u sebe jer postoji nešto što ti nisam rekao. Jedan od drugara je pozvao dve devojke na naše putovanje, a ja sam na kraju spavao sa jednom od njih. To je bilo jako glupo od mene. Bio sam kukavica i čekao do sad sa priznanjem. Boli me pomisao na to koliko si dobra prema meni, a ovo si dobila zauzvrat. Prilično sam razočaran u sebe jer zaista ne želim da budem takav", glasila je poruka koju je Penril dobila.

Odgovorila mu je da ne želi da raspravlja preko poruka, već da razgovaraju uživo. "Iako mi je mozak govorio da ga ostavim, srce mi to nije dopustilo jer je on zaista divan. Poslušala sam samu sebe", priznala je devojka. Odlučila je da mu pruži još jednu šansu, a potom je dobila niz prozivki. Mnogi su pisali da "ne mogu da veruju šta devojke danas dopuštaju". Da li biste oprostili prevaru?

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)