Ljubav

UPOZORAVAM VAS NA MUŠKARCE KOJI TRAŽE MLAĐU! Bila sam u vezi sa 60 GODINA starijim, niste svesni kako to izgleda (VIDEO)

Autor Tamara Veličković

Bila je u vezi sa 80-godišnjakom, zbog čega ima savet za sve devojke koje izlaze sa starijim muškarcima.

Izvor: Instagram/printscreen/stepankamatto

Stefani Mato je 32-godišnja bivša rijaliti zvezda koja otvoreno govori o privatnom životu. Kada je imala 20 godina, bila je u vezi sa 60 godina starijim muškarcem. Saznala je da je preminuo i odlučila da se oglasi na društvenim mrežama. Osvrnula se na probleme koji mogu da nastanu zbog veze sa znatno starijim muškarcima i savetovala sve devojke koje su sa njima.

"Počivaj u miru moj bivši, ponekad mi nedostaje. Ne nedostaje mi zadah iz usta, ne nedostaju mi proteze, ne nedostaje mi koliko je bio mrzovoljan ujutru. Znam da ljudi kažu da ne treba govoriti loše o pokojnima, ali on je ipak bio moj bivši. Mislim da je zapravo bio stariji od mojih bake i deke", ispričala je i dodala da izlasci sa starijim muškarcima znače - problemi sa ocem.

"Kad ste mlađa žena i počnete da izlazite sa starijim muškarcima, imate utisak da ste poput Lane Del Rej. Ali ne, ti samo imaš problem s tatom, što je upravo ono što sam ja imala. Mislim da sam imala toliko ožiljaka od izlaska sa mlađima koji su me samo koristili za moje telo, za novac", otkrila je Stefani i dodala da je smatrala da je pametnije da počne da izlazi sa starijima. Sada ne misli tako.

"Isto je, varaju i stariji muškarci. Misliš da te neće prevariti zato što ima niži libido, ali postoji i emocionalno varanje i znaš li koliko taj muškarac ima bivših devojaka?", napisala je Stefani i upozorila na muškarce koji traže mnogo mlađu ženu. "Samo zato što imaju 80 godina, ne znači da stvari dole 'ne rade', svetla su još upaljena, samo ponekad trepere. Ja lično to ne bih preporučila", zaključila je. Šta vi mislite o vezama sa znatno starijim muškarcima?

BONUS VIDEO: Muškarac pokazao šta je sve uradio kako bi pomogao ženi pre putovanja

(MONDO/T.V.)