Ljubav

ISPOVEST ŽENE POKORILA INTERNET! Trudna sam 3. put, u braku smo 13 godina, ali od muža krijem tajnu koja bi sve UGASILA!

Autor Tamara Veličković

"Udala sam se samo zato što se to od mene očekivalo", započela je svoju ispovest žena koja želi da ostane anonimna, otkrivajući kakvu tajnu krije od muža sa kojim čeka treće dete.

Izvor: Shutterstock/Elena Prosvirova

Na Reditu je osvanula ispovest žene koja je želela da ostane anonimna, a koja je privukla veliku pažnju i mnogo komentara. Ona je otkrila da je u braku 13 godina, kao i da sada čeka treće dete sa suprugom. Ipak, od muža krije jednu veliku tajnu zbog koje ne može da živi punim plućima. Istakla je da joj teško da se bori sama sa sobom, a razlog je taj što joj se dopadaju žene.

"Oduvek sam znala da me privlače žene, ali završila sam u braku sa muškarcem. To traje već 13 godina. U početku mi to nije smetalo, ali kako su godine prolazile, sve više sam se borila sa svojom se**ualnošću, a nedavno se zaljubila u jednu ženu. Prvi put sam doživela se**ualno iskustvo sa ženskom osobom. Bilo je to sve što sam zamišljala i više od toga. Najbolji osećaj na svetu", napisala je žena i dodala:

"Ali ja imam kuću i dvoje dece. Grize me savest zbog varanja, a krivica me je mučila i pre toga jer sam htela da se razvedem i da budem sa tom ženom. Sada sam trudna 14 nedelja, a piznajem da se naježim kad me muž dodirne. Osećam da moram da ostanem sa njim zbog dece, zbog deteta koje čekamo i želimo i moj suprug i ja. Volim ga kao prijatelja i oca moje dece", napisala je.

"Znam da bi mu to slomilo srce. Želim da ga usrećim jer je toliko toga uradio kako bi mene učinio srećnom. Idealno bi bilo da pronađem način da budem zaljubljena u svog muža, kao što mi se to događa sa tom ženom, ali znam da to nije moguće. Mislim da bi bilo idealno da se prijateljski rastanemo nakon što beba napuni nekoliko meseci", napisala je i dodala: "On bi isto mogao da nađe novu ženu koja bi u njega bila zaljubljena do ušiju. Ženu koja će ga voleti zbog njega samog, a ne samo zbog porodice, novca i tih stvari", priznala je.

Ova ispovest dobila je mnogo komentara za kratko vreme. Mnogi su pisali da njen suprug ne zaslužuje ovu situaciju, da treba da prekine aferu sa ženom, da nije trebalo ni da se uda za muškarca kog ne voli, a bilo je i onih koji su je podržali u ideji o razvodu, ističući da treba da prati svoja osećanja. Šta vi mislite?

BONUS VIDEO: Koje su idealne godine za brak?

(MONDO/T.V.)