Ljubav

ŽENA JE BILA NA PLASTIČNOJ OPERACIJI, ALI JEDNO NISAM OČEKIVAO: Imam veliki problem zbog njenog novog izgleda

Autor Tamara Veličković

"Svestan sam da je to uradila da bi podigla samopouzdanje, ali moj osećaj je užasan", rekao je jedan muškarac u svojoj ispovesti.

Izvor: Youtube/Inside Edition

Plastične operacije su i dalje tabu tema za mnoge. Činjenica je da im se podvrgavaju žene širom sveta, u želji da poboljšaju izgled, ojačaju samopouzdanje ili da izgledaju mlađe. Jedan anonimni muškarac se obratio stručnjacima za savet, a sve zbog supruge koje je uradila nekoliko tretmana. Kako je otkrio za Brightside.me, njegova osećanja prema njoj su se promenila.

"Suočen sam sa situacijom koja me je protresla do temelja. Moja supruga je odlučila da se podvrgne estetskoj hirurgiji. Podržao sam je u tome jer mi se činilo važnim da se ona oseća dobro u svojoj koži i da ima više samopouzdanja, a samim tim da bude i srećnija. Međutim, nisam bio svestan koliko promena na sebi planira", napisao je muškarac i objasnio:

"Nakon zahvata imam problem da osobu koja je bila povežem sa onom koja je postala. Ne radi se o tome da je više ne volim, ali nedostaje mi njena prirodna lepota. Svestan sam da se tim zahvatima podvrgla kako bi ojačala samopouzdanje, ali nikako ne mogu da se otarasim osećaja da sam izgubio osobu sa kojom sam se venčao - kao da je deo nje obrisan i zamenjen verzijom koja mi se ne sviđa. Primetila je da sam se promenio. Ne mogu više da krijem ovo", napisao je muškarac.

Stručnjaci su ga savetovali da razmisli da o osećanjima kako bi shvatio zašto mu toliko smetaju promene u izgledu kod njegove žene. Napomenuli su da je moguće da se problemi kriju u emocijama, a ne u fizičkom izgledu. Potom su napisali da je potrebno da pokrene iskren razgovor sa svojim suprugom, u kojem će najvažnije biti da ne osuđuju jedno drugo. Treći savet bio je da svoju suprugu fokusira na kvalitete zbog kojih treba da ima visoko samopouzdanje, a koji ne uključuju njen izgled.

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)