Ljubav

NAJVEĆI MILIONERI ME ANGAŽUJU DA IM NAĐEM ŽENU! Mole me da ih spojim sa njom, dobila je 40 ozbiljnih ponuda

Autor Tamara Veličković

Ejmi van Doran, njujorška provodadžijka milionera, otkriva o kojoj ženi najviše muškaraca sanja.

Izvor: RB / INSTAR Images / Profimedia

Ako ste se pitali kako izgleda žena koja dobija najviše ponuda za ozbiljnu vezu i brak od strane muškaraca, Ejmi van Doran je dala odgovor. Ona je njujorška provodadžijka milionera, poznati ljubavni guru i izvršna direktorka The Modern Love Club. Angažuju je i muškarci i žene, sa ciljem da pronađu srodnu dušu. Sada je za The Post otkrila o kojoj ženi najviše muškaraca sanja.

U pitanju je Natali Portman. Ejmi je otkrila da je dobila 40 ozbiljnih ponuda za Oskarovku. Milioneri je mole da ih spoji sa cenjenom glumicom, zbog čega se Ejmi nameračila da to i uradi. "Mastilo iz penkala, kojim su potpisali razvod, nije se ni osušilo, a već sam dobila tri mejla od klijenata koji su mi izričito tražili da ih spojim sa Natali Portman. Ima nešto u vezi s Natali", rekla je Ejmi.

Izvor: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Provodadžijka milionera se jednom prilikom našalila da "iz kreveta neće ustati za manje od 75.000 evra", a danas navodi da je "počastvovana što ljudi veruju da može da ih spoji sa Natali". Odlučila je da se upusti u zahtevan zadatak, pa je na Instagramu pitala da li neko može da je upozna sa poznatom glumicom.

"Niko me nije spojio sa njom, ali onda sam dobila još 35 ozbiljnih zahteva muškaraca koji insistiraju da ih upoznam sa Natali", rekla je Ejmi i dodala da je "veoma hrabro što muškarci misle da bi Natali Portman htela da ode na sastanak samo nekoliko dana nakon razvoda, ali i što smatraju da mogu da budu pravi izbor za nju". Dodala je da je Natali jedna od najlepših žena na svetu, jako elegantna i talentovana.

Podsetimo, odnos Natali Portman i sada već bivšeg supruga, francuskog baletana Bendžamina Milpida, zakomplikovao se nakon što ju je on prevario sa 25-godišnjom Francuskinjom. Posle tračeva i nagađanja, potvrđeno je da se bračni par razvodi posle 11 godina braka. Glumica nije želela da govori o razvodu u medijima.

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)