Ljubav

MEDICINSKA SESTRA MISLILA DA JE DEČKO VARA, KAD ONO: Zbog jedne rečenice svako bi raskinuo

Autor Teodora Boškovski

Jedna devojka doživela je pravu ljubavnu dramu.

Izvor: Tero Vesalainen/Shutterstock

Ljubavne drame znaju da poprime velike obime, da razočaraju partnere i dovedu do raskida. Jedna devojka je doživela pravu ljubavnu dramu kada je otkrila šta zapravo njen dečko misli o njoj. Na društevenim mrežama objavila je čitavu priču.

Devojka po imenu, inače medicinska sestra, Akoša Mej mislila da je dečko vara pa je odlučila da se registruje koristeći drugo ime, na aplikaciji za upoznavanje kako bi ga pronašla i popričala s njim, ali nije očekivala da će joj on reći da mu je devojka umrla, pisao je The Sun.

"Napravila sam lažan profil i počela da pričam sa svojim dečkom. Rekao mi je da mu je devojka (ja) umrla pre dva meseca", napisala je tada ona.

Na društvenoj mreži "X" (Tviter) objavila je što joj se dogodilo, a vrlo brzo je dobila niz komentara. Mnogi misle kako bi trebalo što pre da ga ostavi, dok drugi čak osuđuju nju i pišu da je dobila što je tražila. Lagala je, a laž joj se vratila.

"Kada ti pošalje poruku, samo mu napiši da si umrla pre dva mjeseca", "Sigurno će te prevariti, a to ti ne treba", "Moraš ga ostaviti", "Traži poštovanje i da se prema tebi ponaša kao prema kraljici", samo su neki od komentara.

BONUS VIDEO:

 (MONDO/T.B.)