Svaka čast!

KO JE PO VAMA NAJLEPŠI SRBIN? Odgovor Beograđanke ostavio bez teksta: "Malo je takvih žena!"

Autor Teodora Boškovski

Jedna Srpkinja oduševila je sve svojim odgovorom na pitanje - ko je najlepši Srbin?

Izvor: Instagram/_.ljubavni.snovi/Shutterstock/Omri Eliyahu

Ukusi se razlikuju, ono što je za jednu osobu prelepo za drugu predstavlja prosek. Kažu da je lepota u oku posmatrača, kao i za jednu Srpkinju čije je odgovor na pitanje: Ko je po vama najlepši Srbin?, oduševio sve koji su naleteli na njega.

Video koji kruži društvenim mrežama unazad nekoliko meseci i dalje usreći mnoge koji ga odgledaju. Na pitanje novinara koji je ankterirao usputne prolaznike, jedna Beograđanka je iz stopa dala odgovor. Iako bi mnogi za odgovor očekivali nabrajanje najlepših dasa iz Srbije i poznatih ličnosti, ona je navela svog muža za najlepšeg Srbina. 

  • Ko je po vama najlepši Srbin? - glasilo je pitanje.
  • Moj muž - kratko je odgovorila.
  • Zašto je on po vama najlepši - usledilo je novo pitanje novinara koji je radio anketu.
  • On je moj izbor - kratko je rekla kroz osmeh i oduševila korisnike društvenih mreža.

Ubrzo ispod snimka su se izređali najlepši mogući komenteri i reči hvale! "Bravo. Tako treba", "Svaka Vam čast. To je pravi odgovor", započeli su korisnici društvenih mreža. Neki su se osvrnuli na njenu iskrenost i prirodnu lepotu.

"Nadam se da je muž drži kao malo vode na dlanu", "Zamisli da si njen muž, pa tačno da se ponosiš i sobom i njom", "Ovako priča osoba koja se udala iz ljubavi, a ne iz interesa", "Malo je takvih žena", "Prava žena, a uz to i lepa", bili su još neki od komentara.

Pogledajte izjavu ove Beograđanke u videu:

 BONUS VIDEO:

 (MONDO/T.B.)