Ljubav

VOLIM SVOJU DEVOJKU, ALI SVE SE MENJA NOĆU! Grize me savest zbog jednog problema, a ne mogu da se obuzdam

Autor Tamara Veličković

Ispovest muškarca o problemu u ljubavnoj vezi.

Izvor: Shutterstock/Gorodenkoff

"Nikada se nisam osećao tako krivim. Šta mi je?", rečenica je kojom je jedan muškarac započeo svoju ispovest, piše cosmopolitan.metropolitan.si. Nakon što je objasnio sa kojim problemom se suočava noću, kada je njegova devojka na poslu, stručnjak za veze je dao rešenje. Pročitajte njegovu ispovest:

"Volim svoju devojku, ali upao sam u rutinu zbog koje se osećam krivim. To se dešava kada radi noću. Moje veče počinje pićem i flertovanjem i uvek se završava intimnim odnosom sa drugom. Ne mogu da se obuzdam. Imam 27 godina, a moja devojka ima 25. Ona radi kao medicinska sestra u lokalnoj bolnici. Imamo dobar intimni život, ali jedino kada nemamo odnos, jeste onda kada je ona na poslu", priznao je muškarac i otkrio:

"Prvi put sam je prevario sa koleginicom koja je godinu dana mlađa od mene. Mislio sam da me nikada neće pogledati, ali nekoliko nas je izašlo da igramo pikado i posle par pića sam završio u njenom stanu. Kada me je poljubila, jasno je dala do znanja da je spremna na sve. Imali smo odnos. Bilo mi je neprijatno da je viđam na poslu, ali oboje smo se pretvarali da se ništa nije dogodilo.

Nedelju dana kasnije, bio sam na rođendanu kod drugara i flertovao sa njegovom rođakom. Video sam da joj se sviđam i ubrzo smo našli praznu sobu u hotelu u kojem je bila proslava. Iako sam popio malo više, imao sam odnos sa njom. Onda sam otišao kući i sledećeg jutra se probudio sa svojom devojkom. Nikada se nisam osećao tako krivim. Nijedna ne može da se poredi sa mojom devojkom i znam da ću je izgubiti ako se ne poboljšam. Šta mi je?", ​​napisao je.

Reč stručnjaka

"Nema nikakve dileme. Alkohol vas previše opušta. Preporučio bih vam da dobro pogledate svoju vezu i vrednosti i zapitate se - ako uživate u uzbuđenju koje preljuba ima, da li biste u njoj i ostali? Svako može da učini stvari zbog kojih žali kada alkohol utiče na rasuđivanje. Potencijalno štetite svojoj vezi, ali i se**ualnom zdravlju. Jednostavno je, ako želite da zadržite kontrolu, morate da napravite granicu", napisao je stručnjak.

BONUS VIDEO:

(MONDO/T.V.)