Ljubav

"KO ŽELI DA VARA, NAĆI ĆE NAČIN!" Devojka otkrila kako je bivši pokušao da sakrije prevaru, al' za malo

Autor Teodora Boškovski

Pokušao je da sakrije prevaru, ali se nije nadao kraju...

Izvor: MONDO/Dragana Todorović/TikTok/yellerweller

Tiktokerka Danijel nedavno je objavila video koji je mnogima u vezama "srušio sneška". Nepisano je pravilo da kada neko poželi da vas prevari, on će to da uradi i čak će naći najkreativniji način.

Upravo se slična priča dogodila mladoj devojci koja je ostalim ženama želela da skrene pažnju. Ona je u videu ispričala šta je njen bivši momak bio spreman da uradi kako bi sakrio varanje.

"Moj bivši je toliko želeo da me prevari da je, umesto da jednostavno raskine sa mnom kao normalna osoba, otišao i kupio identične jastučnie koje ima kod kuće, kako bi mogao da ih drži kod nje i šalje mi slike za laku noć s istih jastučnica kako bih pomislila da je kod kuće“, ispričala je ona u videu nakon čega su mnogi korisnici bili u šoku.

"Zapamtite, dame, ako to želi, naći će način", poručila je Danijel, a ostale žene su u komentarima podlile svoja negativna iskustva. 

"Moj bivši bi ostavio telefon kod kuće kako bi prikazivao lokaciju kao da je zaista u svojoj kući, a prenoćio bi kod druge devojke", "Moj bivši je meni i drugoj devojci dao isti slatki nadimak samo da se ne zbuni ako nazove onu drugu" i "Otkrila sam da me vara kad sam pregledala snimke s nadzorne kamere u našoj kući, ušetao je s ljubavnicom u naš dom", neki su od komentara. 

Pogledajte detaljnije u videu:

 BONUS VIDEO: Test za varanje partnera

 (MONDO/T.B.)