Ljubav

NIKAD NIJE PRAO "ONU STVAR", A SPAVAO SA 40 ŽENA! Zbog pogrešne higijena nije mogao da doživi vrhunac

Autor Teodora Boškovski

Jedan muškarac zamalo da završi kobrno zbog pogrešne intimne higijene!

Izvor: YouTube/Scenes Kuch Aise Hain

Koliko je važna intimna higijena stručnjaci napominju iz dana u dan i to pre svega zbog zdravstvenih razloga. U suprotnom lako možemo da "navučemo" neku infekciju ili polno prenosicu bolest.

Kada je reč o muškarcima, njihov polni organ je za nijansu osetljiviji od ženskog. Naime, oni koji nisu obrezani moraju više računa da vode o intimnoj higijeni, inače su u riziku da dobiju smegmu - sirastu supstancu koja se skuplja oko muškog polnog organa.
U pitanju je prirodno mazivo koje održava polni organ vlažnim, a nalazi se na glaviću, kao i ispod kožice. Ukoliko se ne pere redovno, ona se taloži i čak može da ima neprijatni miris, pa i da dovede do upale glavića, poznatije kao balanitis.

Upravo to se dogodilo mlađem muškarcu iz Velike Britanije poznatom samo po imenu Zek. On je pred kamerama priznao da nikada nije očistio kožicu na vrhu polnog organa, te se pohvalio kako je spavao s 40-ak devojaka za koje kaže da se "bacaju na njega". Uprkos tome što godinama ima intimne odnose, Zek je odlučio da poseti dr Naomi Suton - doktorku i voditeljku popularne britanske televizijske emisije Se*s klinika, uveren da ga je polni organ "izdao" kad više nije mogao da psotigne vrhunac zbog zbog preuske kožice na vrhu svog "ponosa".

Čak je pomislio da mu polni organ još raste, a da kožica to ne može da isprati, piše Daily Mail. Ali pregled doktorike Naomi otkrio je da Zek ima ozbiljan slučaj smegme - nakupljanja mrtve kože, ulja i vlage, zbog čega mu je kožica na polnom organu bila preosetljiva.

Izvor: Youtube/ Stock Queen

Zek, koji je takođe priznao da ima mnoštvo polno prenosivih bolesti, rekao je doktorki da nije znao da i taj deo treba da čisti. Došao je u kliniku žaleći se da ima neprijatan miris tamo dole, kao i bol i iritaciju na vrhu polnog organa zadnjih šest do devet meseci. Prvo se susreo s medicinskom sestrom Sarom, kojoj je rekao da nakon intimnog odnosa mora da "vrati" kožicu na mesto.

Ponekad bi to bilo lako, ali znali su proći dani pre nego što bi uspio da je vrati u prvobitno stanje. Pitao je sestru Saru da li je moguće da mu i dalje raste polni organ, na što mu je ona odgovorila odrično. Nakon što mu je dijagnosticirana smegma, Sara je upitala Zeka koliko se često pere "tamo dolje". Zek je rekao da pere spoljašnji deo penisa i te*tise, ali ne i više od toga.

"Ako danas ništa drugo nisi naučio, imaj na umu samo ovo, peri svoj ceo polni organ", rekla mu je Sara pri odlasku iz ordinacije. 

Pogledajte više u videu:

BONUS VIDEO:

 (MONDO/T.B.)