"ODUSTALA SAM OD DEJTA ZBOG JEDNE PORUKE!" Svi kaže da ju je stavio na test dan ranije

Samo jedna poruka ju je navela da ostane od upoznavanja!

Pixabay

Onlajn upoznavanje poslednjih godina uzelo je maha i postalo je dominatno u ljubavnim odnosima. Ljudima je lakše da otpočnu konverzaciju preko neke društvene mreže ili sajta za upoznavanje nego uživo.

Dešavalo se da se dvoje ljudi upozna putem Interneta, pa čak i započne vezu i sklopi brak. S druge strane, bilo je i neprijatnih situacija. Jedna žena morala je da odustane od sastanka "na slepo" sa muškarcem kojeg je upoznala preko aplikacije za upoznavanje nakon što je pročitala poruku koju joj je poslao samo nekoliko dana pre nego što je trebalo da se nađu, prenosi Miror.

U postu na Mumsnetu, žena je objasnila da su ona i njen potencijalni partner planirali dejt i da uživaju u omiljenom jelu. 
Ali samo nekoliko dana pre njihovog sastanka, muškarac joj je poslao poruku rekavši da bi radije prvo prošetao sa njom da "vidi kako će da se osećaju ili uklope". Ovaj zahtev naveo je ženu da pomisli da muškarac može brzo da ode ako shvati da mu se žena ne sviđa. 

"Napravila sam profil u aplikaciji i neki momak me je pozvao da jedemo. Rekla sam da i dogovorili smo se da se nađemo ovog vikenda. Sada je rekao hoćemo li prvo malo da prošetamo pre jela da 'vidimo kako se osećamo'? To je očigledno šifra za: 'Videću da li mi se sviđaš, a ako ne, ne moram da jedem sa tobom'. Da li bi ipak trebalo da odem?", napisala je žena.

Komentari na njenu objavu bili su podeljeni. Neki su se složili da je šetnja poslužila kao test kako bi se uverio da je "vredno" celog sastanka, dok su drugi rekli da joj šetnja takođe daje "izlaz" ako muškarac nije onakav kakav je očekivala. 

"Da budemo iskreni, i to vama daje mogućnost da odene ako ne kliknete. Moglo bi da bude neprijatno ako oboje sedite tamo i nemate šta da kažete jedan drugom", napisao je jedan korisnik.

"Da, čuo sam da muškarci ovo rade da vide da li ste vredni toga, ja lično ne bih pristao da idem u šetnju kao sastanak", glasio je drugi komentar.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

TRGOVINA ŽENA PREKO SAJTA ZA UPOZNAVANJE! Božidar Spasić za Kurir TV upozorio na lukavstvo kreatora ovog "vodiča"!  Kurir televizija

 (MONDO/T.B.)