BESNA SVEKRVA ULETELA U SOBU I ZAVRIŠTALA: GDE JE?! Snaja krila ljubavnika ispod kreveta, odmah izbila tuča

Priča žene koju su razotkrili svekar i svekrva.

Shutterstock/NewJadsada

Prevare se dešavaju svuda, među prijateljima, poslovnim saradnicima i naravno partnerima. Kada neko poželi da vas prevari ne možete ništa da učinite. Prevare razlikuju razlozi, ali i neverovatna domišljatost preljubnika i preljubnica - od lokacije gde će se sresti sa svojim ljubavnikom, koliko dugo će biti zajedno i na kraju krajeva kako se izvući ako ih neko uhvati u prevari.

Izgleda da u "fotofinišu" jedna žena po imenu Majra nije imala toliko sreće. Pre nekoliko godina Majra je "propala u zemlju" kada je u kuću uletela porodica njenog muža (svekar, svekrva i rođaka) i pronašla čoveka koji se krio ispod kreveta, što je dovelo do tuče. Po priči, očigledno je da je sve unapred bilo organizovano. Nesrećna žena nije imala kud...

Dramatični snimci koji su nastali u Kolumbiji, prikazuju nervoznu Majru dok pušta svekrvu i svekra u stan i pita ih: "Zašto me niste zvali? I zašto želite da uđete sada?" Odgovora nije bilo, sumnjičava svekrva, svekar i jedna od njenih zaova samo su se progurali pored nje i počeli da pretražuju kuću. Dok je snimala scenu na svom telefonu, svekrva je trčećim korakom ulazila i izlaze iz jedne u drugu sobu uzvikivajući: "Gde se sakrio?" Kada je došla do spavaće sobe, gurnula je krevet i imala šta da vidi - ljubavnika svoje snaje.

"Vidi ovo - tu si.Izlazi, neka izađe", čulo se na snimku, uzvikivala je svekrva, preneo je Miror.

Ali dok je on pokušavao da pobegne, svekrva je počela da ga udara i tuče, a dok se Majra borila sa zaovom. 

"Moj sin to ne zaslužuje. Sad ti idi s njim. Trebalo bi da napustiš kuću Majra", na kraju se svekrva obratila sada već bivšoj snaji. Bizarni obračun je postao viralan otkako je objavljen na društvenim mrežama sa stotinama hiljada pregleda.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Kosa i ljubavnik  TikTok/sandrrah

 (MONDO/T.B.)