"IMAM 47, BOGAT SAM, ŠTA DA URADIM DA NE BUDEM SAM?" Odgovor jedne žene stigao kao hladan tuš, nastao haos!

Nakon što je jedan muškarac pitao šta treba da uradi da bi stupio u vezu sa 47 godina, nastala je rasprava.

Motortion Films/Shutterstock

"Imam 47 i sam sam. Šta bi trebalo da uradim?", glasi naslov objave na popularnoj platformi Quora. Jedan muškarac je objasnio da ima problem da pronađe ženu sa kojom bi stupio u vezu, a onda je nastao niz komentara koji su izazvali opštu polemiku. Sve se dogodilo kada mu je jedna žena poručila da treba da "uživa u životu".

"Imam 47 godina i ne pmatim kad sam bio na sastanku. Brutalno je teško, ali mislim da sam pre 10 godina konačno prihvatio svoju sudbinu. Imao sam sjajnu karijeru, obrazovan sam i bogat. Ništa od toga nije uticalo na ljubavnu situaciju. Uprkos mojim naporima, povlačenje iz samoće nije se dogodilo. Izgleda da moram da uživam u mnogim drugim sjajnim stvarima u životu", glasila je objava.

Mnogi su istakli svoja mišljenja, a bila su poprilično različita. Dok su ga jedni savetovali da nastavi da se trudi jer "nema ništa lepše nego zrele godine provoditi u društvu srodne duše", drugi su pisali da "sreća ne zavisi samo od ljubavnog statusa". Evo šta su pisali:

"Tužan sam što čitam ovo. Želim svima koji istinski žude za dubokim i trajnim partnerstvom, osećaj jedinstva. Uživajte u samoći, ali pokušajte da otvarate svoja vrata", "Nastavite da se trudite, nikad ne znate gde možete da upoznate srodnu dušu", "Ja sam 13 godina u braku, ali nikad se neću uplašiti da ostanem sam. Znam da ću biti dobro", "Moji roditelji čekaju 60-e da se razvedu, a brat i ja smo rekli da nas je briga kad će se razvesti"...

Potom je usledio odgovor jedne žene koja je osvojila najviše reakcija.

"Ja imam 50 i nikad se nisam udavala, a mislila sam da ću umreti ako se to ne desi. Sad me baš briga i tako sam srećna. Samo uživajte u životu! Budite srećni što imate slobodu da radite šta želite, kad želite i sa kim želite". Da li se slažete sa njom?

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Kako izgleda brak sa Srbinom  Instagram/cristinacataman

(MONDO/T.V.)