Imam 29, moj dečko 63: Čak me je stavio u testament, ali oduzmem se kad pomislim na jedan scenario

Pročitajte ispovest 29-godišnje Nove koja je u vezi sa 63-godišnjem muškarcem.

Jam Press / Jam Press / Profimedia

Nova Hotorn (29) iz Australije, u vezi je sa 63-godišnjim Džejmsom. Njih dvoje su se upoznali na neobičan način, ali kažu da su se zaljubili i da ne mogu da zamisle svoje živote jedno bez drugog. Nova otvoreno govori o tome kako je upoznala Džejmsa. Imala je 23 godine i živela je kao podstanar.

Nije uspevala da bude finansijski stabilna, pa je pozvala Džejmsa, čoveka kojeg je upoznala na sajtu gde muškarci sa novcem traže mlade žene kojima je novac potreban. Predložio joj je da se useli u njegovu kuću dok ne završi studije. Prihvatila je bez straha i bez oklevanja, sigurna da će to biti privremeni potez.

"Nisam imala pojma da ćemo se zaljubiti. Otkrila sam da smo baš kompatibilni. Svidelo mi se što je govorio o svojoj ljubavi prema životnoj sredini i pravdi, ali i njegov iskren stav i poštovanje žena, kojim god poslom da se bave. Upoznali smo se jedne večeri u julu 2019. Napravio mi je večeru u svojoj kući i da, intimnost je bila neverovatna", rekla je ona za Metro.

Nekoliko nedelja nakon što su započeli vezu, Nova je rekla svom partneru da ga voli. Džejms joj je odgovorio: "Hvala Bogu da si to prva rekla. Previše sam se uplašio".

Džejms je postao pomoćnik devojke i čak je stavio u svoj testament

Nakon što je Nova završila studije, dečko ju je nagradio odmorom na Baliju.

"Nisam imala nameru da se zaljubim u čoveka koji me podržava, ali jesam. I da vam kažem, život nikada nije bio slađi", dodala je Nova.

Džejms je na početku plaćao sve svoje i troškove svoje devojke, a sada je napustio posao poslovnog konsultanta i postao pomoćnik Nove. Ona pravi sadržaj za odrasle na onlajn platformi, a njen dečko joj pomaže da snima i montira snimke. Nova se čak pominje u testamentu partnera.

Kako navodi portal needtoknow.co.uk, za koji je Nova nedavno dala intervju, njena jedina briga je da muškarac, kojeg naziva svojom srodnom dušom, ne umre.

"Naravno sam zabrinuta zbog Džejmsovih godina. Trudim se da to ne opterećuje moj um i želim da preusmerim svoju energiju na uživanje u svakom danu koji imamo zajedno. U bilo kojoj vezi nikada ne znate kada će vam poslednji dan biti zajednički. Znam, Džejms ima životno iskustvo i svaki dan ga deli sa mnom. Sigurna sam da ću, bilo zajedničkom odlukom ili na neki jedini način, biti otvorena za nove veze. Ne znam šta donosi budućnost, ali znam da Džejms ne bi želeo da budem sama. On je uvek želeo da budem srećna i voljena", rekla je Nova.

O tome kako drugi gledaju na razliku u godinama od više od tri decenije među njima, Nova je izjavila:

"Mnogi ljudi pretpostavljaju da velika razlika u godinama automatski znači nespojive interese, ciljeve i vrednosti. Ali to se ne dešava uvek. Odnos se gradi na zajedničkim vrednostima", rekla je Nova.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Anketa Pravo vreme za decu i brak  MONDO

 (MONDO/T.V.)