Iz plemena Zulu u brak sa Bojanom iz Požarevca: "Kad su mi rekli da je Srbin, imala sam samo jedno pitanje"

Naledi Repaja, najpoznatija srpska snajka, otkrila je kako je upoznala svog supruga Bojana iz Požarevca.

YouTube/Naledi Repaja

Naledi Repaja, najpoznatija srpska snajka, stekla je veliku popularnost u našoj zemlji. Iz plemena Zulu udala se za Srbina, Bojana iz Požarevca sa kojim ima dvoje dece. Venčali su se u Crkvi Svete Ružice na Kalemegdanu, a Bojan je jedno prilikom otkrio da je sa njom odmah poželeo da provede život jer je "drugačija od svih žena koje je upoznao". Naledi je sada, na svom Jujtub kanalu, ispričala deci kako je izgledalo njihovo upoznavanje na brodu.

"Mama je došla iz Južne Afrike na brod da radi kao masažerka. Tata je došao dve nedelje posle mene iz Londona. Tamo je teško da se radi, moraš sve da slušaš. Ako ne slušaš, izbaciće te sa broda. Nedelju dana je prošlo, a on se pojavio na sastanku - visok, crn, jak i moćan. Ušao je na vrata, a svi su ga pratili pogledom, okretali glavu za njim i pitali: 'Ko je ovo?'. Svi su rekli da su čuli da je iz Srbije. Ja sam pitala gde je Srbija. Tata je imao belu košulju, crnu kravatu, odelo, crne cipele i naočare", započela je srpska snajka i dodala:

YouTube/K1 televizija 

Došla sam, kao i svakog dana, sela pozadi, umorna, nisam želela ništa da čujem. On meni nije želeo da priđe. Rekao je: 'Juče sam ostavio svoju knjigu ovde. Neko je uzeo. Ja tačno znam ko je, ali neću da kažem. Potrudite se da, kad se vratim sa večere, knjiga bude na svom mestu'. Neko je ukrao tatinu knjigu. Svi smo počeli da tražimo knjigu", rekla je Naledi i dodala:

"Ja sam primetila kako su svi ustali da traže i kažem: 'Evo čoveka za mene'. Ovde neću da imam probleme nikako. Onda smo bili najbolji drugovi. Odmah smo se zaljubili, ali družili smo se", rekla je Naledi, dok je Bojan otkrio da njegova supruga nema nijednu haljinu iz Južne Afrike.

"Ušao sam kod nje u sobu, živela je sa jednom devojkom. Rekao sam joj da se pakuje, da idemo u šoping da kupimo sve novo. Kupili smo kratke haljine, štikle, minđuše, perike, korsete. Sve staro sam joj bacio. Rekao sam joj da idemo u restorane svako veče, da pijemo vino. Nema nijednu haljinu iz Južne Afrike", rekao je Bojan.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Srpska snajka o paradajz turistima  Tiktok/ladynaledy8