Ljubav

MUŠKARCI NAJVIŠE VOLE JEDAN TIP VA*INE: Najčešće biraju po ZADNJICI, a postoje i 3 stvari koje ih odbijaju!

Autor Nataša Petrović

Partner vam nikada neće reći "ne sviđa mi se tvoja va*ina", ali je činjenica da imaju svoje mišljenje o tome. A evo šta misle!

Izvor: Nenad Novacic/Shutterstock.com

Da se ne lažemo, muškarcima su neke va*ine lepše od drugih, kao što su ženama neki muški polni organi lepši od drugih. To ne znači da će osoba jednog ili drugog pola ostaviti svog partnera jer im se "baš i ne sviđa" njihov polni organ.

Muškarac nikada neće reći svojoj partnerki da mu se ne sviđa njena va*ina jer ne želi da povredi njena osećanja. Ali, kako da znate da li je po "njegovoj meri" ili ne?

Suprotno uvreženom mišljenju, mršavije žene imaju dublje va*ine u odnosu na žene koje imaju veliku zadnjicu - mada često mislimo da je suprotno. To je, kažu, stručnjaci, možda i razlog zašto muškarci nesvesno "jure" žene sa velikom pozadinom jer, ako je va*ina previše duboka, partneru to neće biti preterano lepo iskustvo.

U nekom trenutku tokom sek*a, muškarac će shvatiti da je njen organ previše dubok i da "to" baš ne ide sjajno, ali će dati sve od sebe, pa će pokušavati da promeni ugao penetracije ili pozu.

Ali, nikada neće reći: "Va*ina ti je previše duboka", kao što ni žene neće reći: "Baš ti je mala alatka".

Ono što muškarci nikako ne vole kada je o va*inama reč je kada su previše "velike" odnosno duboke, široke ili kada imaju neprijatan miris, izjasnili su se u istraživanju.

Nema potrebe objašnjavati zašto im smeta kada vagina ima neprijatan miris, ali interesantna su objašnjenja muškaraca za ostale "tipove" va*ina.

Kažu da je seks sa devojkom koja ima široku va*inu kao kada bi pokušali da masturbiraju, a da pe*is ne dodiruju rukom, duboki organ ih tera da se osećaju kao da "upadaju u rupu bez dna".

Sa druge strane, manja, odnosno uža va*ina je muškarcima uvek OK jer će zbog većeg trenja tokom penetracije više uživati.

Međutim, ženama koje imaju usku va*inu intimni odnos ponekad, naročito ako partner ima veliki organ, može biti bolan, mada se ženski intimni deo "prilagodi" nakon nekoliko odnosa.

Da rezimiramo - što se muškaraca tiče, va*ina nikada ne može biti previše mala.

BONUS VIDEO:

(MONDO)