AKCIJANJE

NI RUČAK, NI KAFA, NI KOŠULJA, NI VINO: TRČANJE je novi poslovni sastanak i druženje - IRON MAN u akciji (VIDEO)

Autor Stefan Tošović

Suština atletike, hobi, način života ili reakreacija, trčanje je jedna od osnovnih aerobnih aktivnosti, ali i filosofija koja ima mnoge tajne.

.
Izvor: Mondo

Novo Akcijanje upoznaje vas sa trčanjem kroz centar grada sa Milkom Babićem, jednim od 100 Srba koji su uspešno završili Ironman triatlon (3.86 km plivanje; 180.25 km vožnja bicikla; 42.20 km trčanje).

Kao jedan od kapitena BURT organizacije (Belgrade Urban Running Team), tima kojem možete besplatno da pristupite i upoznate se s trčanjem, Milko ima medalje s najpoznatijih globalnih maratona, a zajedno sa svojim drugarima iz ekipe motivisao je brojne trkače da zavole ovu veštinu.

Sa Stefanom, čovekom od akcije, istrčao je jutarnji džoging kroz centralne beogradske ulice i trgove. Našli su se u 6.30 i krenuli od Pravnog fakulteta, preko Tašmajdana, do...

U akciji kretanja od tačke A do tačke B ovoga puta nije bio trotinet, ni bicikl. Bilo je lagano trčanje, kao jedan od načina da provedemo vreme u priči sa ortakom. Kafa ili pivo mogu da "padnu" posle.

Koliko su kilometara istrčali, da li su "crkli"?

U novoj epizodi Akcijanja nema stajanja. Akteri su sve vreme u trku, a Milko otkriva svoju istinu o trčanju, tehnici, izazovima i stvarima zbog kojih mu je ova veština izmenila život na bolje. I njemu i ljudima oko njega.

Pogledajte ovo dinamično i korisno Akcijanje:

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.