Da završi posao koji ti ne stižeš

Pored redovnog posla imaš i honorarni, ali si rokove odavno probila, a poslodavac "reži"? Iz te situacije samo sestra može da te izvuče. Treba joj samo desetak minuta brifinga, jer si joj već toliko puta pričala o svojoj "tezgi" da zna sve, čak i ko je ljubavnica tvog poslodavca.

Da bude tvoja spremačica

"ON dolazi, a kuća je haosu?!" Koliko puta si bila u toj situaciji: gosti samo što nisu stigli, a ti i dalje sa viklerima u kosi, u stanu koji izgleda kao da je pre samo pet minuta baš u dnevnoj sobi bio epicentar zemljotresa! Ko drugi može tu da zavrne rukave i u isto vreme briše prašinu, maže sendviče i vraća tvoju obuću u cipelarnik? Samo sestra!

Da bude hrabra umesto tebe

Ne suočava ti se sa bivšim dečkom zbog razmene stvari koje ste ostavili jedno kod drugog? Treba da odeš kod bivšeg poslodavca i pokupiš svoje papire, ali i zaostale plate? Kućnog ljubimca treba odvesti kod veterinara? Pošalji sestru!

Da bude tvoje ogledalo

"Odlično vam stoje te pantalone", reći će ti trgovac u butiku. "Jao, super ti je danas frizura", uzviknuće koleginica na poslu. "Noge su ti tako seksi u tim cipelama", kaže ti dečko i odmah predlaže da ih skineš, kao i sve ostalo (jer mu se toliko "sviđa"). Samo će ti sestra reći istinu: da ti je zadnjica u tim pantalonama kao bure, da ta punđa izleda kao da nosiš krofnu na vrh glave, a da su ti te cipele kao da si ih izula sa prostitutke sa Menhetna!

Da bude tvoja "vreća bez dna"

Umesto da platiš račune kupila si cipele? Opet?! Ni ratu za kredit nisi platila jer si novac za to potrošila na sniženju u šoping centru? I šta ćeš sad? Ah, da, imaš sestru i njenu "vreću bez dna", iz koje uvek može da zahvati i pomogne ti, "samo do prvog", koji nikako da stigne, već godinama.