Roditeljstvo je predivno iskustvo, koje ne može da zameni ništa drugo. Međutim, to je istovremeno i zahtevna uloga puna ozbiljnih, često teških obaveza. I ne samo to, postoje trenuci kada vaše čedo može da vas dovede u baš neprijatnu situaciju...

Ovaj nesretni otac, na primer, je na Reddit sajtu podelio jedno takvo iskustvo koje je iskusio kada je trogodišnju ćerku odveo u toalet.

"Otac sam prelepe trogodišnje devojčice. Svaki otac koji ima ćerku će vam reći da je odlazak u toalet standardan deo posla. Ako mama nije u blizini, ili se brine o drugoj deci, na meni je da odvedem svoju malu devojčicu u muški toalet", počeo je ovaj otac svoju priču.

U restoranu je odveo ćerku u muški WC, stavio joj podlogu za dasku da može da sedne i piški, a onda shvatio da je i njemu "frka". Sačekao je da ona završi i stavio je u ćošak toaleta sa naredbom da ne mrda, pa počeo da piški.

"Čujem kako se otvaraju vrata toaleta, što znači da više nismo sami i shvatam da neka dva lika ulaze. Kako je čula korake da se približavaju, moja ćerka je krenula unazad da se povlači dalje od vrata i stala tačno pored mene. Pogledala je dole (imamo polisu 'otvorenih vrata' kod kuće i pored dvojice braće ona je već videla sve) i glasno konstatovala: 'Tata!! Vidi tvoj mali penis!'".

Nedovoljno je reći da je ovaj otac ostao u potpunom šoku, a onda i sramu, jer su druga dva lika u toaletu počela da vrište od smeha.

"Kao prvo... vau. Nikada to nije rekla pre toga, a ni posle. Drugo... KOJA JOJ JE BILA OSNOVA DA TAKO NEŠTO KAŽE!!?? Nisam znao šta bih mogao da kažem i izvadim situaciju. Želeo sam da viknem: 'Samo se šali... normalne je veličine,' ali sam shvatio da bi bilo kakav pokušaj govora o mojoj veličini penisa ispao jeziv", jadao se nesretni tata.

Šta je uradio na kraju? Ostao je da stoji u kabini dok druga dva lika nisu otišla.

Kako bi mu "olakšao" muke, drugi tata se javio da podeli svoj blam:

"Bio sam u javnim kupatilima pored plaže sa ćerkom koja je tada imala tri godine. Usred tuširanja se čula kako je zavrištala: 'Tata, nemoj da zaboraviš da opereš vaginu!'".

I njemu su se svi smejali, ali on nije imao gde da se sakrije.

Podelite sa nama ako ste se nekada našli u sličnim situacijama!

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.