Porodica i roditeljstvo

Rekreacija za decu i roditelje na najlepšem mestu u gradu (VIDEO)

Izvor Promo

Pogledajte gde i kako vaši mališani mogu da uživaju u sportskim aktivnostima.

Izvor: Mondo

Mogućnost da deca i roditelji vežbaju zajedno, svu važnost bavljenja sportom i odgovornog ponašanja prema sebi i svojim najbližima, ali i razne opcije vežbanja na prostoru Belgrade Waterfronta u nedelju nam je pokazala manifestacija "Sport i Sportić".

Održan na platou iza Geozavoda, ovaj događaj je za cilj imao promociju sporta, ali i same lokacije pogodne za razne aktivnosti. Sportska školica za najmlađe, i vođeni treninzi za njihove roditelje, učinila je da lep sunčan dan pored reke provedemo napolju, čineći nešto dobro za sebe.

Belgrade Waterfront je, kao novo moderno naselje na jednoj od najlepših lokacija u Beogradu, tik uz reku Savu, želi da svim svojim stanarima, ali i onima koji uživaju u ovom delu grada, ponudi sve uslove za kvalitetan i sadržajan život.

Blizina reke, prostor bez saobraćaja, saobraćajne buke i izduvnih gasova, biciklistička i staza za trčanje ili vožnju rolera, kao i sam plato na kome je izvedena manifestacija, pružaju brojne mogućnosti za porodično ili samostalno treniranje.

Prostor već imamo, sve što je potrebno je da se pokrenemo i ostanemo dosledni tome. Hajde da ova manifestacija ujedno bude i okidač za to.

Rekreacija za decu i roditelje na najlepšem mestu u gradu
Izvor: MONDO