Porodica i roditeljstvo

Nasmejaće vas do suza! Klinci URLAJU NA PROLAZNIKE, a evo šta im poručuju

Autor Maja Gašić

Deca su zaista čarobna, ni izolacija ne može da im slomi duh!

Klincima je preko glave sedenja u kući i izolacije. Telefoni i tableti su bili interesantni neko vreme, ali i oni su im dosadili. 

Dobra vest je da su danas u Srbiji otvoreni parkovi i igrališta, tako da će roditelji, uz puno poštovanje mera zaštite, moći ipak da ih puste da se istrče i uživaju u lepom vremenu.

Ipak, za razliku od odraslih koji ne mogu da ne brinu zbog pandemije, mališani imaju neko svoje viđenje cele situacije. Deca, kao deca, uvek u svemu nađu neku lepšu i zabavniju stranu, što pokazuje i primer mališana iz Amerike.

Jedan tata, Amerikanac Bret Tarner, na Tviteru je podelio šta njegova šestogodišnja kćerkica radi ovih dana, čime je do suza nasmejao korisnike društvenih mreža,

Naime, devojčica veći deo dana provodi sedeći na trotoaru ispred kuće, na propisnoj udaljenosti od drugara iz komšiluka, a glavna zanimacija im je da dobacuju prolaznicima. Kako moraju da drže distancu, mališani iz petnih žila uzvikuju komplimente na ljude koje ugledaju.

"Tvoja majica se slaže sa tvojim psom i to mi se baš sviđa!"

"Ne znam da li imaš kosu ispod te kape, ali ako imaš, baš je lepa!"

"Trebalo bi da stalno nosiš te cipele, jer čine da ti oči sijaju poput sunca", neki su od komentara koje ovi mališani uzvikuju komšijama, a nekad se desi i da "omanu" u želji da ih  pohvale...

"Haljina ti je mnogo lepša od cipela!"

"Maska ti prekriva veći deo lica tako da i ne vidim kako izgledaš. Bravo!"

Bretova objava naišla je na sjajnu reakciju na Tviteru, svi su bili očarani njegovom kćerkom i njenim gestom, za koju su rekli da je legenda. I mi to mislimo.

Tagovi