Šta reče?

Glumica šokirala: Moja petogodišnja ćerka i dalje nosi pelene

Izvor mondo.rs

Poznata glumica mnoge je šokirala kada je izjavila da njena petogodišnja čerka i dalje nosi pelene. Onda pokušala da sve to objasni...

Izvor: Instagram/Screenshot/kristenanniebell

Glumica Kristen Bel naišla je na neodobravanje mnogih kada je izjavila da njena najmlađa ćerka Delta i dalje nosi pelene iako ima pet godina.

Kristen (39) je o tome govorila u onlajn epizodi Momsplaining with Kristen. Ona je istakla da joj je bilo veoma lako da stariju ćerkicu Linkoln nauči da piški na nošu, dok mlađa devojčica to još uvek nije naučila.

"Moja starija ćerka je to naučila kada je bila stara 21 mesec, maltene smo joj samo pokazali kako se koristi toalet. Od tada više nije nosila pelenu ni dana", rekla je glumica.

U ovoj onlajn epizodi, Bel je rekla i kako su se ona i suprug smejali tome što roditelji "dižu famu" oko učenja dece da koriste nošu.

"Trenutno, moja ćerka koja ima pet i po godina i dalje nosi pelene", priznala je glumica, a zatim i dodala da je "svako dete drugačije".

S obzirom na to da su je mnogi kritikovali zbog toga, poznata glumica je morala da se "brani". Zato je kasnije na Twitteru objasnila da njena ćerka pelene nosi samo noću jer joj je "još uvek mala bešika da bi izdržala deset sati spavanja".

Osim toga, dodala je i da joj je "veoma zanimljivo što se toliko komentariše o stvari koja u njenoj porodici ne predstavlja nikakav problem".

Pročitajte i ovo: