Metla je "iz raja izašla"

SIN (30) NIJE HTEO NIŠTA DA RADI PO KUĆI, EVO ŠTA JE "BRIŽNA" MAJKA URADILA: Završili su na sudu!

Autor Maja Gašić

Pa sad vi razmislite da li ćete da se prihvatite usisivača...

U Srbiji je gotovo običaj da majke "čuvaju" sinove od takozvanih "ženskih" poslova - kuvanja, pranja, usisavanja... Pa tako ne iznenađuje što se veliki broj njih prvi put "upozna" sa krpom tek kada počne da živi samostalno.

U svetu je situacija nešto drugačija.

Neobičan slučaj dogodio se u Meksiku gde je jedna majka odlučila da sina nauči važnu lekciju. Meksičku javnost začudio je slučaj 30-godišnjeg  Meksikanca Kristijana Urijela koga je majka navodno izbacila iz kuće. On je na sudu podneo tužbu protiv nje i tetke, optužujući ih za uznemiravanje. Kristijan je naveo i da su ga isterale iz kuće i pritom polivale vodom.

Ono što, pak, nije rekao na sudu, jeste da je kod mame živeo mesecima bez ikakvih troškova.

Njegova majka rekla je da se vratio u roditeljski dom nakon što je zbog pandemije korona virusa ostao bez posla. Bila je srećna što može da mu pomogne, da mu očlakša težak period. Nije očekivala da će četiri meseca samo sedeti na kauču i igrati video-igrice. Objasnila je i da je sin odbijao da joj pomogne u kućnim poslovima, a očekivao je da mu se sve "servira na gotovo".

Kada je prva korona kriza prošla i ljudi su počeli da se vraćaju na posao, očekivala je da će njen sin potražiti zaposlenje. To se nije dogodilo. Kristijan je i dalje živeo u roditeljskom domu, ne doprinoseći ni najmanje kućnom budžetu.

Tako je odlučila da pozove sestru, kako bi joj pomogla da reše problem. Žene su "lenštinu" izbacile iz kuće "naglavačke", polivajući ga vodom i udarajući ga metlama. 

Kako prenose meksički mediji, Kristijan je buo duboko uvređen zbog načina na koji ga ja majka izbacila iz kuće, pa je zato i podneo tužbu. Presuda se još uvek čeka.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.