Kakva priča!

DOŽIVELA JE IZDAJU KAKVU NE MOŽETE NI DA ZAMISLITE: Muž me varao sa mojom majkom dok sam bila u bolnici!

Autor Nataša Petrović

Životna priča u koju je zaista teško poverovati!

Izvor: Instagram/Screenshot/kamyllaa.melo

Kamila de Melo u bolnici se borila za život, na odeljenju intenzivne nege, dok ju je za to vreme izdalo dvoje ljudi kojima je najviše verovala – njena majka i njen muž.

Kada su je otpustili iz bolnice nakon 78 dana, saznala je strašnu istinu – da su njih dvoje ljubavnoj vezi, a kasnije su se i venčali.

"Još kada sam bila tinejdžerka moja majka se takmičila sa mnom. Bila je samo 20 godina starija od mene, govorila je da moja odeća bolje pristaje njoj. Ništa što uradim za nju nije bilo dovoljno dobro", priča Kamila koja je bila potpuno slomljena nakon izdaje.

"Kada sam imala 25 godina, zaljubila sam se u momka 10 godina starijeg od sebe. Venčali smo se u avgustu 2013. godine, a naredne godine sam, nakon komplikovane trudnoće, na svet donela našeg sina. Krajem 2017. godine bila mi je potrebna barijatrijska operacija. Nije ideja bila da skinem višak kilograma, već da se pobrinem za hormone. Nakon operacije sam imala moždani udar i bila mi je potrebna još jedna operacija".

Dok je Kamila boravila u bolnici, boreći se za život, njena majka uselila se u kuću njenog muža.

"Moja majka koju, kunem se, ne mogu više tako ni da nazovem, pomagala je kod kuće mom suprugu oko našeg sina koji je tada imao četiri godine. Moj otac je ostao kod kuće sa mojim mlađim bratom. Za vreme dok sam bila u bolnici, na ivici između života i smrti, moj bivši muž me je posetio samo dvaput, a majka nijednom".

U martu 2018. njen otac je došao da je izvede iz bolnice i rekao joj za izdaju koja se odigrala.

"To je bio najgori pol u mom životu. Moj otac, koji je u međuvremenu uzeo mog sina, saopštio mi je da su njegova žena i moj suprug imali aferu. Osećala sam se kao da me neko ubo u grudi, to je bila mešavina razočaranja i neverice", priseća se Kamila.

Njen sledeći korak bio je da nazove majku.

"Veoma nervozna, rekla sam joj da sam izašla iz bolnice, da sam živa i pitala je da li je istina da su zajedno. Njen odgovor? Da jesu, zajedno su i veoma su srećni. Nisam mogla da verujem šta čujem".

Njena majka i njen bivši muž sada su u braku, a Kamilin sin svake nedelje, prema naređenju suda, odlazi kod oca i bake, odnosno maćehe.

Kamila kaže da joj nije nimalo lako u takvoj situaciji i da je prinuđena da "dete boravi u toksičnoj i štetnoj vezi".

Ova žena, koja je doživela zaista neverovatnu izdaju, u međuvremenu je pronašla novu ljubav.

"Zajedno smo deset meseci, u našoj vezi ima puno poštovanja. Imam divnu porodicu, moj otac je pun ljubavi, a moj sin je savršen".

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.