Hit!

AKO NAS MRZITE, DONEĆU VAM ČAŠICU TEKILE, JAJA, MLEKO... Urnebesna poruka očajne majke nasmejala Internet

Autor Maja Gašić

Roditelji upozorili komšije na "pakao" koji ih čeka u narednim danima

Izvor: YouTube/Screenshot/Rumble Viral

Kako uspavati bebu koja neće da prestane da plače? Pod uslovom da je dete namireno - znači sito i čisto, postoje dve opcije: ili da pokušate da ga umirite ljuljkanjem, pevušanjem ili zvukom aspiratora (trik koji provereno radi) ili da ga pustite da "urla", nadajući se da će se umoriti i na kraju zaspati.

Nakon što prvo nije uspelo, jedna mama je bila prinuđena da proba opciju dva. Ali, pre toga je komšiluku ostavila urnebesnu poruku koja je nasmejala, ne samo stanare njene zgrade, već i ceo  Internet.

“Ovde par iz stana 207. Žao nam je što vas obaveštavamo da smo počeli s treningom spavanja našeg sina. Nakon brojnih neprospavanih noći, odlučili smo da je vreme da započnemo s metodom uspavljivanja nakon plakanja. Ako čujete plakanje, molim vas da se pomolite za mene i znajte da ja takođe plačem i ludim. Žao mi je zbog neprijatnostii koju vam ovako priređujemo, nadajmo se da neće dugo potrajati”, napisala je očajna majka u poruci.

Zatim je napisala da su odlučili da ovaj bučni metod testiraju u naredna četiri dana a ukoliko se pokaže neuspešnim, napraviće pauzu na nedelju, dve i onda ponovno pokušati.

“Ne zanemarujem sina, već ga puštam da se sam smiri. Ulaziću u sobu svakih pet do deset minuta kako bih ga uverila da nije sam i da je sve u redu. Ako osetite mržnju prema nama, prijateljski nam pokucajte na vrata i doneću vam čašicu tekile kako bismo sve izgladili. Radi se o jeftinoj tekili, ali smiriće vam živce, što smo mi kod kuće dokazali. Molite se za nas i pojačajte televizor. Ako vam treba mleko, šećer, jaja ili tekila, slobodno svratite”, piše u ovoj poruci koju je na Twitteru podelila jedna kpmšinica nesrećnog para, ali i bebe.

"Ovo me je sačekalo na vratima. Ispeći ću im malo kolača”, napisala je uz fotku koja je postala viralna s više od 1.1 milion lajkova i na hiljade komentara.

“Potrebno nam je više ovakvih komšija na svetu", "Ovako se komunicira sa komšijama", "Kako divna poruka! Još uvek su među nama obzirni i ljubazni ljudi", komentarisali su korisnici ove društvene mreže.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.