Porodica i roditeljstvo

VIDEO RASPLAKAO 2,5 MILIONA LJUDI! Mreže se usijale: "Svaki roditelj želi ovakvog sina"

Autor Maja Gašić

Sin je godinama radio na tome da finansijski pomogne ocu i omogući mu da otplati hipoteku na kuću

Izvor: TikTok/Screenshot/jamie.nyland

Pre četiri dana jedan mladić je svom starom ocu poklonio najlepši dar - otplatio je hipoteku na porodičnu kuću i tako mu omogućio da nakon godina i godina marljivog rada ode u zasluženu penziju.

Trenutak kada je ocu Ričardu predao ključeve, Džejmi Niland (24) je objavio na TikToku, a snimak je rasplakao milione njegovih pratilaca na ovoj mreži.

"Upravo sam otplatio vašu hipoteku. Nazvao sam banku i otplatio svaki novčić koji duguješ. Sada si vlasnik ove kuće. Marljivo si radio celog života i sada možeš da ideš u penziju", rekao je Džejmi ocu koji mu u prvom momentu nije poverovao, a zatim su ga preplavile emocije.

"Ti si najbolji sin na svetu", rekao je kroz suze i potom mu vratio ključeve. "To je u mom testamentu. Sve što je moje, pripada tebi".

Ovaj dirljivi snimak je pregledan više od 2,5 miliona puta, a na Džejmijev račun su stizale samo pohvale...

"Ti si predivna osoba, a tvoj otac to zaslužuje", "Svaki roditelj želi ovakvog sina", "Plačem na poslu", "Lagao bih kada bih rekao da se nisam rasplakao", komentarisali su korisnici ove društvene mreže.

U kasnijim objavama na TikToku Džejmi je objasnio kako je došao do novca za otplatu hipoteke - četiri godine je objavljivao video snimke na platformi Vine, a 10 godina na YouTube-u.

@jamie.nyland

He deserves this.. ❤️

"Moj jedini cilj bio je da otplatim očevu hipoteku", objasnio je.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Pročitajte i ovo

Tagovi