Porodica i roditeljstvo

NIJE ŽELELA DECU, PA IH RODILA 16: Suprug me nagovorio, nije isključeno ni da ćemo ih imati još!

Autor Nataša Petrović

Neobična priča jedne zaista, zaista velike porodice.

Izvor: Instagram/Screenshot/thebonellfamily_

Dženi Bonel i njen suprug Rej imaju 16 dece i najveća su porodica u Australiji. Ova 51-godišnja žena bila je trudna čak 23 puta, ali je nažalost imala nekoliko pobačaja. Ako nju pitate, trudnoća je najveći blagoslov, a ono što je interesantno je da Dženi na početku braka uopšte nije želela da ima decu.

"Za nekoga ko je sve ovo počeo ne želeći decu, zaista ih imam mnogo. Sećam se da sam Reju rekla da me ne zanima da imam decu, da ih jednostavno ne želim", rekla je ona za britanski "San".

Njen suprug, koji je inače odrastao u šestočlanoj porodici, želeo je da ima veliku porodicu i kako kaže, uspeo je da je nagovori.

"Pristala sam da imam jednu, možda dve bebe, što je bilo baš lepo. To je otvorilo moje srce onome čemu sam predodređena u životu - a to je da budem mama. Od tada sam ja bila ta koja je pitala muža možemo li da imamo još jedno dete".

I tako se rađala jedna po jedna beba, sve dok ih nije bilo 16 - devet sinova i sedam ćerki, koji su sada uzrasta od šesto do 31 godine.

Dženi kaže da većina ljudi smatra da imaju "previše dece", ali da su oni uživali u procesu rasta porodice. Dodaje da nije isključeno ni da će ih biti još – ne rade ništa da spreče trudnoću, ali su njene godine, kako ističe, otežvajuća okolnost.

Ona kaže da je zadovoljna sadašnjim stanjem, ali i da bi bila srećna ukoliko bi ponovo zatrudnela.

"Osećam se toliko privilegovanom što sam mama, nisam mogla da zamislim bolji put svog života", smatra Dženi.

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi