Porodica i roditeljstvo

OTAC DEVOJČICE (8) KOJA JE U VEZI SA DEČAKOM (13) VAN SEBE: Nisam znao ništa o tome, ovo je skroz pogrešno!

Autor Nataša Petrović

Oglasio se otac devojčice zbog čijih fotki sa dečkom gori internet!

Izvor: Youtube/Screenshot/Денис Захаров

Svet je obišla priča o osmogodišnjoj blogerki iz Ukrajine, Mili Mahanec, koja je u vezi sa 13-godišnjim dečakom Pašom, koji je takođe bloger. Na devojčicinom Instagram profilu koji vodi njena majka, osvanule su fotografije koje ne priliče deci ovog uzrasta – gde se njih dvoje ljube, zajedno su u kupatilu dok Milana pere zube u gaćicama, ona sedi na stolu raširenih nogu dok joj on prilazi...

Milanina majka Darja izričito tvrdi da ne rade ništa protivzakonito, a nakon što je priča o njima obišla svet, pojedine fotografije su izbrisane, dok su na nekim samo isključeni komentari.

"Dete je reklo da će prenoćiti kod Paše. Bila je to porodična poseta. Odnosno, Milana i ja smo došli u posetu porodici sa kojom smo prijatelji", izjavila je Darja i dodala da njena kćerka ne zna za "skandalozne komentare koji se objavljuju na društvenim mrežama".

Sada se prvi put oglasio devojčicin otac, Aleksandar Mahanec, koji se od njene majke razveo 2019. godine, a povodom ove priče je izjavio da ne zna ništa i da je šokiran.

"Šokiran sam onim što se događa. Ovo je sve, najblaže rečeno, pogrešno".

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.