Kakav blam!

NOVOPEČENI TATA POSLAO PORODICI FOTKE IZ PORODILIŠTA: Osramotio ženu "za sve pare", a njena reakcija je hit! (VIDEO)

Autor Nataša Petrović

Ushićen zbog rođenja bebe slučajno osramotio ženu!

Izvor: TikTok/Screenshot/wenfreed

Rođenje deteta je definitivno jedan od najlepših trenutaka u životu, a srećni novopečeni tata želeo je da fotografiju novorođene bebe, odmah nakon rođenja, pošalje svojoj porodici i tako im javi srećnu vest!

Ali, tu je napravio jednu grešku kojom je osramotio svoju suprugu pred celom familijom! Verovali ili ne, on je zaboravio da izreže tj. odseče deo slike gde se vidi ženino međunožje! I fotka je otišla takva pravo na grupni čet sa porodicom!

Ova mama je na TikToku objavila video u kojem, prilično očajnog lica, prikazuje i spornu fotku, doduše uz cenzurisan intimni deo.

"Kad se setim da je moj muž poslao fotografije na grupni čet celoj famili odmah nakon rođenja našeg sina, a nije kropovao fotke", napisala je ona uz video.

Ispostavilo se da ona nije jedina kojoj se to dogodilo.

"O bože, i moj dečko je to uradio, poslao je istu fotku svojim roditeljima", požalila se jedna žena.

"Imala sam hitan carski rez, a on im je poslao fotografije kako moja ćerka izlazi iz mene. Vide mi se i bubrezi i sve unutra", napisala je druga mama.

Među onima koji su se našli među primaocima ovakvih poruka, javila se baka koja je, takođe slučajno, dobila ovakvu fotku svoje ćerke odmah posle porođaja.

Ali, ima i onih koji su prošli još gore: "Moja koleginica je to isto uradila i poslala je moju fotku svima NA POSLU. Htela sam da umrem od sramote", požalila se žena.

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Pročitajte i ovo:

Tagovi