Brutalno!

ZBOG ONOGA ŠTO JE URADILA BEBI SVI ZGROŽENI! Mama pobesnela i pokazala slike: Napraviću haos

Autor Maja Gašić

Vaspitačica na stubu srama, komentari na mrežama se usijali.

Izvor: Printscreen/dailystar.co.uk

Jedna mama  digla je mreže "na noge" nakon što je objavila fotografiju svoje bebice posle "tretmana" vaspitačice u jaslicama. Amerikanka Heder, majka dvoje dece, požalila se prijateljima i pratiocima na Fejsbuku zbog prizora koji je zatekla kada je sina odvela kući.

Kao i svakog dana, po povratku s posla svratila je u radnju da kupi potrepštine za kuću, uredno uzela sina iz jaslica i odvela ga kući. Vaspitačica joj ništa nije rekla prilikom primo-predaje deteta.

Kad je mališanu bilo potrebno zameniti pelenu, imala je i šta da vidi. Na stomaku mu je trajnim markerom napisana poruka, a koja je bila namenjena baš njoj.

"Mama, ponestalo mi je pelena, pročitaj moj spisak", pisalo je na telu bebe. U prvi mah nije shvatila otkud poruka i šta se dešava, a onda joj je sinulo. Kako je zaboravila da kupi pelene za sina i dostavi ih u jaslice, vaspitačica je odabrala brutalan način da je podseti.

Izvor: Printscreen/dailystar.co.uk

Ogorčena i besna, Heder se obratila prijateljima sa Fejsbuka i objavila slike "išaranog" mališana. 

"Dakle, potreban mi je savet. Da li sam u pravu zbog toga što sam besna? Ili preterujem? Stvarno mi je potreban savet, jer sutra planiram da odem u jaslice i očitam joj lekciju, napraviću haos", iskrena je bila Heder.

"Svakog dana, kad pokupim Fina i Majla iz vrtića, ostave mi poruku u Majlovoj kutiji za ručak. Napišu u kakvom je raspoloženju bio tokom dana, kada su ga presvlačili i da li su mu potrebne pelene ili maramice. Pretpostavljam da su juče napisale da su mu potrebne pelene, a ja to nisam videla", nastavila je i dodala da bi više volela da su joj to rekli usmeno. 

Pokušala je da opere flomaster, ali pokušaj nije uspeo. Kako kaže, više nije smela da trlja osetljivu bebinu kožu.

Izvor: Printscreen/dailystar.co.uk

Njena objava razbesnela je korisnike mreža koji su joj rekli da je apsolutno u pravu, da vaspitačicu treba prijaviti, a pre toga da joj obavezno "očita bukvicu".

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

.