Porodica i roditeljstvo

NOVI ŠOK! SLIKA BLOGERKE (8) I NJENOG DEČKA (13) U KREVETU ZGRANULA JAVNOST: Konačno je oglasila majka i sve "objasnila"

Autor Maja Gašić

Majka devojčice o kojoj svet priča ne vidi ništa loše u spornoj fotografiji.

Izvor: wday.ru/Screenshot

Svet je skandalozivala priča o osmogodišnjoj blogerki iz Ukrajine, Milani Mahanec i njenoj vezi sa 13-godišnjim Pašom, takođe blogerem, tačnije "škakljive" slike koje ovaj par objavljuje na Instagramu. Fotografije koje ne priliče deci ovog uzrasta – gde se njih dvoje ljube, zajedno su u kupatilu dok Milana pere zube u gaćicama, ona sedi na stolu raširenih nogu dok joj on prilazi, nalaze se na ovom profilu,  aono što je sve šokiralo jeste da su objavljene uz odobrenje devojčicine mame koja upravo vodi taj profil na društvenim mrežama.

Povdom ovog slučaja oglasili su se i naši stručnjaci za bezbednost dece na Internetu, Katarina Jonev je istakla da je ponašanje rizično i svakako neprihvatljivo za decu tog urasta. Oglasio se i otac Milanin, koji tvrdi da nije imao pojma da njegova supruga "trguje" detetom na taj način - Milana je i model koji na Instagramu često reklamira različite brendove. 

A sada se oglasila i majka devojčice koju su u medijima već prozvali ukrajinska Julija, Darija Mahanec.

"Pre sedam meseci Mila i Paša su počeli da rade na snimanju reklama, a uopšte se nisu poznavali. Sada su oni u vrlo dobrim prijateljskim odnosima, osim u što su i u ljubavi", rekla je Darija za ruske medije.

Majka devojčice dodala je da je sav sadržaj koji su objavili Milana i Paša isključivo za decu i da niko nije pokušao da ih "seksualizuje".

"Ovo je isključivo dečji format, njihov odnos je isključivo detinji. Definitivno nemaju vezu poput odraslih koja je seksualnog karaktera", naglašava i dodaje: 

"Dete je sa mnom 24/7, nigde ne ide bez mene. Sve je pod mojom kontrolom. Niko nije prinuđen da bilo šta snima, to sama deca rade i to sa zadovoljstvom. Fotografija na krevetu znači baš ono što se vidi - da leže, slikaju se, smeju se", kaže i dadaje da je sve za potrebe snimanja. "Milana spava sa mnom svako veče, uvek je pod mojim nadzorom. Ona ne spava ni sa kim drugim“.

Eksplicitni sadržaj već je privukao pažnju ne samo korisnika na društvenim mrežama, već i ukrajinskog ombudsmana. Nikolaj Kuleba je rekao da se po ovom pitanju već obratio Generalnom tužilaštvu, Ministarstvu unutrašnjih poslova, pa čak i policiji.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.