Porodica i roditeljstvo

BABICE POLUDELE OD TATA NA POROĐAJU: Skroluju po telefonu i pitaju kad će nestati strije, a 1 slučaj je posebno ŠOKANTAN

Autor Nataša Petrović

Svašta su doživele na porođajim, a sada su babice otkrile šta ih je najviše šokiralo!

Izvor: TikTok/Screenshot/midwife_tylah

Posao babice nije nimalo lako, a iskustva koje nose sa porođaja su često nezaboravna. Jedna od njih po imenu Tajla je objavila video na TikToku, na kojem u društvu svoje koleginice govori o lošem ponašanju na porođajima.

Preciznije, one govore o lošem ponašanju partnera koji dolaze da prisustvuju porođaju, a iskustva koja su ispričale su zaista neverovatna – recimo, jedan od njih je propustio porođaj svoje žene zato što je "morao da uplati parking".

Jednog muškarca su "prozvale" zato što je tokom čitavog porođaja skrolovao po telefonu, a drugi ih je pitao "da li će strije nestati" dok je njegova partnerka ležala na porođajnom stolu.

Babice kažu da je bilo i primera da je muškarac tokom porođaja svoje žene otišao u pab sa društvom, a slučaj koji ih je šokirao je muškarac koji je pitao kada će se vagina njegove žene "vratiti u normalu" dok su nju zašivali nakon porođaja.

Njihov video ima više od milion pregleda, a ljudi su uglavnom šokirani iskustvima koje su obelodanile.

Možda će vas zanimati

"Ovo je tako tužno, jadne njihove žene", jedan je od komentara.

Pored toga, neke žene su podelile u komentarima i svoja iskustva sa partnerima na porođaju, pa je tako muž jedne pitao da li mogu da joj stave "dodatni konac" prilikom ušivanja, dok je druga ispričala da je njen partner rekao da je "umoran" nakon što se ona porađala 27 sati.

"Kada on kaže 'mi'. Mi ne želimo epidural na porođaju, hoćemo prirodno iskustvo. Izvini, ali to nije tvoje telo, nemaš pravo glasa", požalila se jedna žena.

Neke dame kažu da bi, ukoliko bi im se ovakve stvari dogodile na porođaju, istog trenutka stavile tačku na svoju vezu ili brak sa njim. Kakva su vaša iskustva?

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi