Nikad iskrenije!

KADA JE TARA BILA BOLESNA, ON JE DAO OTKAZ I ODMAH DOŠAO: Jelena otkrila do sada nepoznate detalje iz porodičnog života

Autor Maja Gašić

Supruga našeg najboljeg tenisera govorila je braku, ali i podršci porodice.

Izvor: K1 televizija/screenshot

"Moj dom za sada je bio u Monaku, ali ne znamo da li možemo baš da kažemo da je to naš dom. Prethodne dve godine smo proveli dosta vremena ovde u Srbiji, tako da je i ovo dom", kaže Jelena Đoković, supruga našeg teniskog asa Novaka u emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi" na K1 televiziji, gde je otvopreno pričala o svom odnosu sa Novakom, deci, roditeljima, svojim snovima i nadanjima...

Kada ste udati za sportistu Novakovog kalibra, putovanja i česte selidbe su nešto što se podrazumeva. 

"Mislim da mi je dom i u inostranstvu zato što su moji roditelji sa mnom i moja sestra je sa mnom, moj muž i deca, dom je tamo gde smo mi, ali ne u hotelu. Meni treba jedan dom, mislim da mi treba jedan dom, ali mi to ne možemo da ispunimo, moramo da budemo na više lokacija jer nas život prosto ne vodi samo na jednu stranu", iskrena je Jelena koja pored obaveza o deci, šestogodišnjem Stefanu i trogodišnjoj Tari, nalaz vremena i da se bavi humanitarnim radom krou Novak Đoković fondaciju, ali i da neprestano radi na sebi, da uči i edukuje se. 

Svoj život posvetila je suprugu i deci, a ko vodi računa o njoj, Jelena kaže - njen tata!

"Najviše računa o meni vodi moj tata, i moja mama iz senke, da nema nje koja to sve podržava on ne bi mogao da bude uvek moja podrška. On je moj anđeo, melem za dušu, vodim ga svuda sa sobom, sve što ja teško shvatim on meni to napravi kao pesmu", ispričala je Jelena i otkrila jednu anegdotu:

"Kada je Tara imala dva meseca, Novak je otišao na mesec dana u Australiju, ostala sam sama, bez ičije pomoći u Monaku, i zvala sam tada tatu i rekla kako ne mogu sve ovo sama. On je tada dao otkaz i došao. Od tog momenta pevamo dok se bavimo decom, objašnjava mi da ne mora sve da bude tako profesionalno, a ja sam sve ovo doživela previše profesionalno. Previše sam se unela u ulogu toga da sam žena nekog najboljeg u nečemu. Vrlo sam zahvalna na tome što sam ja Novakova životna partnerka i on je zahvalan. Ali sam mislila da moram da budem nešto posebno, a ne samo Jelena, a on me voli baš samo kao Jelenu", kaže Jelena.