Porodica i roditeljstvo

OVAJ SNIMAK ĆE NJEGOVOJ ĆERKI SLOMITI SRCE JEDNOG DANA: Reakcija budućeg tate o kojoj svi pričaju - "sram ga bilo"

Autor Maja Gašić

Očigledno je želeo sina...

Izvor: TikTok/Screenshot/matthb92

Nije tajna da većina očeva priželjkuje da im prvo dete bude muško kako bi obezbedili naslednika i nosioca svog prezimena. Međutim, ako se rodi devojčica, retko koji, pa čak i oni najzadrtiji tradicionalisti neće se radovati zdravoj bebi, bez obzira na pol. 

Međutim, reakcija jednog budućeg tate na vest da će dobiti ćerkicu užasnuula je sve na društvenim mrežama i izazvala pravi mali rat. Ovaj budući tata po imenu Met je na TikToku podelio snimak na kojem se vidi da mu nije bilo nimalo svejedno što stiže devojčica, i ne sluteći kakvu će buru izazvati.

Na snimku se vidi kako on i njegova supruga, u krugu rodbine i prijatelja, buše balon koji donosi vesti kog pola je beba koju očekuju.

U trenutku kada su iz probušenog balona poleteli roze balončići, Met nije mogao da sakrije razočarenje, pa je ljutito bacio ostatak balona na zemlju... Otkako je objavljen, video je pregledalo  gotovo 600.000 ljudi, a gotovo svi bez izuzetka su bili zgroženi ponašanjem budućeg tate. 

"Kada njegova ćerka poraste i pokažu joj ovaj snimak, to će joj slomiti srce", napisao je jedan  korisnik ove mreže, dok su mnogi dodali: 

"Sram ga bilo! Srećan je što uopšte ima i decu. Pitam se što je porodica rekla nakon što su prestali da snimaju."