Ispovest

USKORO SE PORAĐAM A KUMA JE BESNA, TRAŽI DA PROMENIM IME ZA BEBU: Razlog će vas zapanjiti, priča ima neočekivan kraj!

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Buduća mama otvorila dušu na Internetu, evo zašto kuma insistira da se bebi da drugo ime!

Žena koja već ima dvogodišnjeg sina, i sada čeka još jednu bebu, požalila se na Redditu da kuma insistira da se bebi promeni ime!

"Sin i ja smo odabrali ime za bebu koja stiže, ali ona traži da ga promenimo. Ime smo birali jer se tako zvao prvi učitelj mog supruga, koji ga je inspirisao da i sam postane učitelj. Tako se zove i moj omiljeni lik iz dečjih knjiga", započela je ona.

Odabrali su, kaže, ime Alan ali kuma insistira da pronađu drugo ime jer se tako zvao njen bivši dečko.

"Neće da joj se kumče zove kao bivši, a već je prihvatila kumstvo. Pritom, ona je sa tim Alanom bila pre više od deset godina", napisala je buduća mama.

"Nije je ostavio, nije se desilo ništa dramatično. Prestali su da se vole i ona je ostavila njega. Nije se desila prevara. A sada je prestala da razgovara sa mnom, dok ne promenimo detetu ime", napisala je ona.

Ova žena se požalila da ima prijatelje koji su stali na kuminu stranu i rekli joj da je u startu odabrala pogrešno ime jer je "znala" da će njenoj prijateljici smetati.

"Promeni kumu, ne ime, detetu ne treba da bude uzor u životu neko ko je toliko samoživ", samo su neki od komentara na forumu. Buduća mama je otkrila i da je to na kraju morala da uradi.

"Odabrala sam drugu prijateljicu, i srećna sam što će biti kuma mojoj bebi", rekla je ona.

(MONDO)