Bizarno!

POKAZALA SAM MAJCI SVOJ SNIMAK SE*SA, DEČKO MISLI DA NISMO NORMALNE: Svet je šokiran njihovim odnosom, SVE rade zajedno!

Autor Nataša Petrović

Svet je šokiran odnosom majke i ćerke koje su bliske i više nego što bi trebalo!

Izvor: Screenshot/TLC

Zaista je lepo kada majka i ćerka imaju blizak odnos, ali neka granica ipak treba da postoji. Međutim, Karla (44) i Rajkija (24) iz Džeksonvila, Alabama, tu granicu su prešle.

One zajedno rade sve – od kuvanja, gledanja filmova, tvervkovanja, preko međusobne depilacije intimne zone i deljenja se*s snimaka.

"Moja majka je za mene najvažnija osoba na svetu. Na nju mogu da se oslonim, mogu da joj zatražim bilo šta i cenim to, zaista cenim. Sve radimo zajedno, mislim SVE. Zajedno gledamo filmove, kuvamo, tverkujemo", kaže ćerka Rajkija, dok mama dodaje da je "ona prva osoba koju vidim kad ustanem i pre nego što legnem".

Njihov odnos mnogi smatraju čudnim, a Karla kaže da joj nije jasno zašto.

"Ne znam zašto ljudi našu vezu smatraju bizarnom ili čudnom", saglasna je i ćerka.

Inače, one jedna drugoj depiliraju intimnu zonu "već neko vreme", a ono što možda najviše šokira ljude je to što dele sve i kada je reč o seksualnom životu.

"Pokazala sam joj moj prvi snimak se*sa pre dve godine", kaže majka, dok ćerka ističe da je majci svoj snimak pokazala pre oko godinu dana i tražila joj neke savete.

"Imala sam jednog dečka u prošlosti koji je znao da sam naš snimak pokazala mami i rekao mi je 'vi ste bolesne'".

Međutim, mama Karla u tome ne vidi ništa loše.

(MONDO)