Porodica i roditeljstvo

Pampers Superheroji

Autor Mladen Šolak

Pampers je lansirao specijalno izdanje Pampers Pants DC Superheroes u saradnji sa Warner Bros-om, koje su 360 ° prijanjajuće i sprečavaju curenje, navlače se u samo jednom potezu i imaju neodoljivi dizanj sa superherojima.

Izvor: Pampers/Promo

Za sve mame njihove bebe su super heroji. I naravno da jesu, jer svakog dana osvajaju svet oko sebe i oduševljavaju nas novim stvarima koje su naučili. Novo, posebno izdanje Pampers Pants DC Superheroes daje im priznanje za njihov trud i priliku da na pelenama nose svoje omiljene likove - Wander Woman, Batman-a i Superman-a!

Specijalno izdanje Pampers Pants DC Superheroes izgleda razigrano sa simpatičnim dizajnom super heroja, ali i sa drugim značajnim prednostima kao što su prijanjanje od 360 ° koje sprečava curenje i lako navlačenje u samo jednom potezu. Bebe sada mogu bezbedno da uživaju u svojim igrama, mame im mogu promeniti pelene sa lakoćom, a zajedno se mogu igrati uz uzbudljiv dizajn pelena i uparivati ih sa njihovim odelcima.

U toku kampanje, na Pampers Serbia IG stranici, organizuje se foto-konkurs na kojem možete osvojiti sjajne nagrade, uključujući godišnju zalihu Pampers pelena! Za više informacija pogledajte Instagram stranicu @pampers_serbia.

Proizvod je dostupan u Srbiji u narednih 12 meseci, počev od aprila 2021. godine.

O Pampers®-u


Više od 60 godina roditelji veruju Pampers-u da brine o njihovim bebama. Pampers je deo kompanije Procter & Gamble Compani (NISE: PG). Pampers pelene se prodaju širom sveta. Svakodnevno više od 25 miliona beba u 100 zemalja sveta nosi Pampers. Pampers nudi kompletan asortiman pelena, maramica i pelena za aktivnu decu dizajniranih da pružaju zaštitu i udobnost u svakoj fazi bebinog razvoja. Posetite www.pampers.com da biste saznali više o Pampers proizvodima, pridružili se programu Pampers Rewards i pronašli ideje i informacije kako biste svojoj bebi pomogli da izvuče maksimum iz ljubavi, spavanja i igre.


O kompaniji Procter & Gamble


P&G opslužuje potrošače širom sveta sa jednim od najjačih portfelja pouzdanih, kvalitetnih i vodećih brendova, uključujući Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Fairy®, Febreze®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene® and Vicks®.
Težimo da izgradimo bolji svet za sve nas - unutar i izvan P&G - bez rodnih pristrasnosti, sa jednakim glasom i jednakom zastupljenošću. P&G je i dalje lider u održivosti životne sredine i već decenijama je ugrađujemo u svoj način poslovanja.
P&G utiče na zajednice širom sveta putem naših ljudi, naših porodica brendova i naših partnera pružajući udobnost doma, zdravlje i higijenu, što je u skladu sa misijom kompanije P&G da bude sila dobra i sila rasta.