Jagoda, nar, karamel, čokolada, vanila... nije lako odabrati sladoled kada se uđe u "Mekdonalds". Još kada vas pitaju da li biste dupli preliv ili ne... uh! Da li ste se ikada zapitali - odakle sve to stiže?
Prelivi i sirupi za sladolede i šejkove u "Mekdonalds" restoranima Stižu iz Knjaževca, iz firme "Desing".
Pogledajte fotografije:
U toj pordičnoj firmi od 35 zaposlenih, koja je izvoznik u 14 zemalja: Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Crna Gora, Slovenija, Rumunija, Bugarska, Mađarska, Grčka, Velika Britanija, Malta, Nemačka, Italija, Rusija, kažu da koriste isključivo voće proizvođača iz Srbije ili sa sopstvene plantaže.
Sa "Mekdonaldsom" sarađuju od 2000. godine, a do sada su isporučila oko 5.000 tona topinga i sirupa!
Koliko od ove cifre ste samo vi pojeli, i koji ukus vam je najdraži?
Pišite nam u komentarima, kao i - da li uzimate jedan preliv ili dva?
Pročitajte i ovo: