Posle godine kakva je bila 2020, pandemije koja je pokosila planetu, svima nam je potrebno da se opustimo i zabavimo.

Kinezi su još odavno otkrili delotvornu terapiju protiv stresa - jastučenje! Poslednjih nedelja se na mrežama masovno deli snimak isprovocirane tuče jastucima, a koji govori više od reči!

Momak je krstario gradom noseći u rukama nekoliko jastuka i, onako nasumice, započinjao tuču sa prolaznicima. Nakon prvobitnog šoka, svi su reagovali isto - prihvatali su se jastuka i nastavili "jastučenje", pritom se smejući od sveg srca. 

Koliko god šašavo delovala, ova neobična terapija im je momentalno podigla raspoloženje.

Snimak nije nov, ali posle ovakve paklene godine sa koronom, kada je svima potrebno da se oslobodimo stresa i nasmejemo, nije ni čudo što je postao viralan. Pogledajte i uverite se sami!

Kinezi inače već godinam unazad organizuju masovne tuče jastucima u Šangaju sa ciljem oslobađana od stresa. Učesnici "naoružani“ jastucima na kojima su napisana imena njihovih šefova ili profesora, udaraju se iz sve snage.

"Mnogo se ljudi tokom godine suočava sa velikim pritiskom na poslu ili u školi i svi oni učestvuju na ovom događaju", izjavio je jednom prilikom osnivač ove tuče Eleven Vang.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.