Lesli Maksvel, 64-godišnja baka iz Melburna na Instagramu ima skoro 60.000 pratilaca, gde svakodnevno objavljuje fotografije. Ona obožava da ide u teretanu sa svojom 19-godišnjom unukom Tiom, koja priznaje da joj je baka "konkurencija" kada su u pitanju muškarci.

"Zato što izgleda sjajno za svoje godine, dobija dosta pažnje od muškaraca", priznala je Tia.

"Momci su stari oko 18 godina, što je stvarno čudno. Ponekad su baš nevaljali i šalju mi fotografije polnog organa", kaže fitnes baka. "Ja to sve smatram komplimentom, sjajno je što me uopšte prate na instagramu".

Iako je njenoj unuci sve to simpatično i podržava svoju baku, Leslina ćerka Vanesa, koja nije zainteresovana za fitnes i vežbanje, nije baš oduševljena nekim fotografijama svoje majke.

Instagram/Screenshot/lesleymaxwell.fitness Lesli Maksvel

"To je tvoja majka, ne tvoja ćerka tinejdžerka ili tako nešto. Ne želim da se menja, samo da malo 'smanji doživljaj'", iskrena je Vanesa.

Iako se Vanesi ne dopadaju takve fotografije, Lesli kaže da je sve to deo posla.

"Ja zaista volim fitnes, tako da sam uvek u odeći za teretanu, a pošto se takmičim, ponekad sam na bini i u bikinijima. I nemam problem da to podelim, ne stidim se svog tela".

Osim toga, Lesli kaže da mora i sama da prati i radi ono u šta veruje.

"Ne mogu da pokrijem telo, a ako želim da ga pokažem, onda ću da ga pokažem. Zašto da budem stara i bolesna ako ne moram, zašto da ne budem na vrhu sveta?", pita ova fitnes baka.

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.