Nedavno je jedna žena poslala svima upozorenje da ukoliko vide žicu okačenu na bravu automobila ni slučajno ne prilaze kolima jer je to znak da su u opasnosti. Sada je jedna dama podelila drugačiju situaciju, takođe opasnu, kako bi upozorila druge.

Ona je na TikToku objavila video u kojem poručuje ljudima da zaključaju sva vrata čim sednu u kola, a evo šta je razlog tog njenog saveta.

"Jedno jutro spremila sam se da idem na posao, ušla u auto i iz čiste navike zaključala vrata. Dok se spremam da krenem, vezujem pojas, druga kola staju tačno iza mene, žena je za volanom. Muškarac prilazi njenim kolima, oboje stavljaju maske, zbog čega sam pretpostavila da će ga ona povesti, i odlučujem da sačekam da oni odu kako bih se lakše isparkirala", započela je priču.

Međutim, muškarac nije ušao u automobil iza, a žena se odvezla. U sledećem trenutku, žena iznenada staje, direktno pored mojih kola, počinje da trubi i pokazuje mi nešto prstom. Bila sam zbunjena i nisam znala šta se dešava. U tom trenutku se okrećem, a iza mene je isti muškarac koji pritiska bravu i pokušava da uđe u moja kola. Želim da kažem hvala toj ženi, ko god da je, stvari su mogle da budu mnogo gore".

@esor_gaming

Please share this! We need to look out for one another! ##staysafeladies##fypppppppppppp##lookoutforeachother

♬ original sound - Esor

Njen emotivni video pregledn je više od 850.000 puta, a ljudi su joj uglavnom u komentarima poručili da im je drago što je dobro.

"Ovo je strašno, drago mi je da si dobro", jedan je od komentara, dok je bilo i dosta onih koji su poručili da već godinama zaključavaju sva vrata u automobilu jer su bili u sličnim situacijama.

"Uvek to radim nakon što je stranac dva puta ušao u moja kola, greškom. Bila sam prestravljena", napisala je jedna devojka.

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.