Ešli Klark Hafman 20 godina se bavila "najstarijim zanatom", a sada na društvenim mrežama redovno objavljuje detalje o svom nekadašnjem poslu, u želji da njene priče posluže kao upozorenje onima koji razmišljaju o ulasku u svet prostitucije.

U jednom od snimaka koje je objavila na TikToku, Ešli je priznala da je kao prostitutka spavala sa više od 16.000 ljudi, ali sada je sve to iza nje – ona je verena za ženu i obe se neizmerno raduju ulasku u brak.

Nekadašnja seksualna radnica sa svojom verenicom otvoreno priča o svojoj prošlosti, kao i sa svojim pratiocima na TikToku, gde otkriva sve detalje.

Recimo, u jednom od snimaka je pomenula da joj je bavljenje prostitucijom donelo dugoročne posledice, poput posttraumatskog stresnog sindroma, noćnih mora, smanjenog libida, poteškoća da se iskreno poveže sa drugim ljudskim bićem...

Ešli priznaje i da se ranije borila sa zavisnošću, u nekom trenutku je bila beskućnica, a nažalost, desilo joj se i da je, kako tvrdi, bila oteta i pretučena.

Kada se osvrne na svoj nekadašnji posao, kaže da najviše žali što je razarala brakove i nije poštovala svoje telo, ali ističe da je godinama radila na sebi da bi postala bolja osoba.

Sasvim očekivano, reakcije na Ešline priče su različite, pa dok je neki oštro kritikuju zbog onoga što je radila u prošlosti, drugi je hvale zbog iskrenosti i snage da se iz svega toga izvuče.

(MONDO)