Srbi obožavaju krompir i spremaju ga na mnogo različitih načina, a jedan od čestih načina pripreme je pečenje krompira u rerni. Ako volite da spremate ovo povrće u rerni, iznenadiće vas trik nutricionistkinje Lore Ford, koji mu daje neverovatnu hrskavost.
Reč je o medu!
Ona krompir priprema tako što ga najpre oljušti, pa prokuva kratko, da malo omekša, a rernu zagreje na 200 stepeni.
Zatim u pleh stavi papir za peženje, malo maslaca i maslinovog ulja, sipa oceđeni krompir i pomeša ga sa uljem, začini, pa peče oko pola sata, zatim promeša i peče još dvadesetak minuta, dok ne postane hrskav.
Kada izvadi krompir iz rerne, njen trik je da ga prelije sa malo meda jer mu ovaj sastojak, kako tvrdi, daje dodatnu hrskavost i sjajan ukus.
(MONDO)
Partizan razbio Zvezdu i odigrao najbolji meč sezone! Obradovićev tim dominirao, Grobari slavili pred Delijama
Srbija pregazila Dansku i ide na Eurobasket: Blistali Aleksa i Balša, a moglo je i ubedljivije!
Uhapšeno 11 osoba zbog pada nadstrešnice na Železničkoj stanici: Preti im do 12 godina zatvora
Partizan za 55 dana mora da sakupi milione evra: Rasim Ljajić otkrio koliko crno-beli duguju!
Mondo ukrštenica za 21. novembar: Jutarnja zabava i "razgibavanje" mozga!