Nusret Gokče, koji je poznatiji pod imenom Salt Bae, turski je mesar i kuvar koji je postao popularan, verovali ili ne, samo zbog načina na koji začinjava meso. Nakon što iseče biftek, on ga soli tako što ruku savije u laktu, pa so pada niz čitavu njegovu podlatkicu, sve do mesa.
I taj pokret mu je doneo slavu i milione, pa je sada sve više svetskih gradovma u kojima Nusret otvara svoje restorane. Trenutno ih ima 17, a nedavno je otvoren i jedan u Londonu, gde su ljude šokirale cene.
Naime, jedan muškarac je podeli na Tviteru račun nakon večere u ovom restoranu, sa kojeg se vidi da je ceh bio 1.812 funti, što je oko 247.000 dinara, a 236 funti, odnosno više od 32.000 dinara je gostima naplaćeno samo za napojnice.
Ovoliki ceh platilo je osam gostiju za stolom, a ljudi su bili krajnje iznenađeni i cenom koka-kole, koja košta devet funti, tj. 1.220 dinara, kao i činjenicom da su im četiri Red Bula naplaćena 44 funte (skoro 6.000 dinara).
"Šta je dođavola zlatni burger? Sto funti, da li je to najbolji burger na svetu? I 630 funti za biftek? Odbila bih da platim i izašla, ovo je ludost", poručila je jedna tviterašica.
"Nadam se da su vam ostatak juneta dali da ponesete! 630 funti za biftek!", "Zašto je baklava 22 funte, moram da vidim tu porciju", čudili su se dalje...
(MONDO)
PAO lobirao za Partizan u Evroligi: Mijailović ih nazvao "braćom", pa otkrio detalje!
Perfektna nedelja Crvene zvezde: Partizan, Barselona, a ni od Krke nije frka!
Šok detalji sa izricanja presude Kecmanovićima: Razmenjivali snimke sina kako puca, oružje držali iza ulaznih vrata
"Uvek ću navijati za Zvezdu, neću da krijem": Nebojša Čović odgovorio na kritike!
Pi Džej Doužer se vraća u Partizan? Dobio otkaz u NBA, traži ugovor u Evroligi